reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

hej:)

Kaiina, cieszę się, że Mała rośnie!:) jaką dawkę dzienną masz magnezu? wiem, że się martwisz tym szpitalem, ale tak naprawdę bedziesz tam bezpieczna i wyjdzie Wam to tylko na dobre:) sporo spraw możesz ogarnąć przez internet, więc nawet ze szpitalnego łóżka możesz nawigować, a mąz będzie tylko paczki odbierał :)

Hess, spokojniej się tu jakoś zrobiło, nie?

MAdziulka, mam nadzieję, ze szybko uporacie się z tym krztuścem! dużo zdrowia!

a za mną dziewczyny bardzo cięzki tydzien. pomijając naukę do egzaminu dyplomowego i napinanie się brzucha, to nawiedził mnie taki bol szczeki, ze po scianach chodziłam. nie dało się zloklizować dokłądnie zrodła bolu, a prominieował na lewe ucho, wezły chłonne, głowe itp. ostatecznie po nieprzespanej nocy, wizycie na pogotowiu stomatologicznym, rano wyladawałam u swojej dentystki - w efekcie dwa rozwiercone zeby, jeden do obserwacji, drugi leczenie kanałowe. maskara. na szczescie teraz juz nie boli. ech:/

Polka rosnie na energiczną dziewczynkę sądząc po brzuchowej aktywnosci :)

reklama
Hess teraz możesz mnie dodać do kalendarza [emoji6] dzisiaj zrobiłam betę 11dpt -42,58 , jest pozytywna !!! Nadal to do mnie nie dociera i juz sie martwię , ze za niska jak na ten dzień , a progesteron 87 jak myślisz dobry ? Powtarzam w środę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

anika11 - noooo, spokojnie, aż wieje nudą.

ilka_a - no wiesz, nic się nie przypucowałaś!!! O, rozbiłaś nudę!! Bardzo się cieszę, trzymam kciuki za przyrosty i wpisuję Cię do kalendarza :D Beta dwu-cyfrowa, bardzo ładna, prg chyba też :)

A ja dziś oddałam krew i mocz, popołudniu zobaczę wyniki, a jutro wizyta u ginki z tymi wynikami :)

Jutro kibicujemy Hess, by wszystko było ok :)

LIPIEC

12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

13 - ilka_a - II pozytywna beta!!
14 - KasiaAnna - wizyta u gina prowadzącego ciążę ??
22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży
30 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

BTW - koleżanka moja, co miała termin na 1 lub 2 sierpnia urodziła w sobotę chłopczyka przez cc, ale wszystko jest ok. Mały waży 2200 kg, mierzy 49 cm i dostał 10/10 pkt. Więc niby wcześniej, ale nie wcześniak :D
I tak sobie myślę, że spakuję już torbę do szpitala ;)

Dwa razy zabierałam sie żeby napisać termin pierwszej bety , ale pózniej kasowałam , bo nie chciałam zapeszać ;)
Teraz kciuki potrzebne żeby przyrosła prawidłowo [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ilka_a - no rozumiem, że nie chciałaś zapeszać :) U mnie 31t5d :) Fajnie, że u Ciebie wreszcie pozytyw, oby tak dalej :) A miałaś blastkę?? 1 szt.??

reklama
Do góry