reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hess ja narazie tylko podczytuje a właściwie co godzinę zaglądam [emoji28]
Czas szybciutko zleciał to juz 32 tydzień jeszcze chwilka i będziesz maluszka tuliła [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hess zostaw sobie vit D i k2 :) zwłaszcza jeśli chcesz karmić piersia;)

Właśnie będę kupować k2. Którą lepiej mk4 czy mk7?

Enni 29 lutego urodziłam:) Sarenka ma już skończone 4 miesiace:) i dokładnie tak, jak Anika napisała , byłam całą Twoja ciążę na forum i pamiętam ten horror, który przeszłas zanim chłopcy pojawiło się po tej stronie brzuszka! Takie juz duże chłopaki! I chyba pyzate, co?:)

Madziu, Kasiu bardzo mi przykro... :(

Hess juz 1.5 kg szczescia:) ah:) wyczekany cud!:*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ilka_a - Kochana, to podczytuj i pisz :D

niebajka - mnie diabetolog zalecał mk7. A wit D to mam aż 4000 jedn.
Oj czas leci, ale u Was też nie próżnuje :)

Kochane przepraszam ze tak późno ale tel. Mi padł...
Wiec malutka wazy 770g:) szyjka na szczęście wysoko. I zamknięta powiedziałam lekarzowi że często mam skurcze takie jak na @ no i niestety taki jest skutek tej mojej nieszczęsnej przypadłości... mam duzo magnezu jesc i nospe zeby te skurcze porodu nie wywolaly....
30.07 wizyta. I powiedział mi dr. Ze " niech pani szykuje się na szpital za 3 tyg." najpierw będzie wizyta i zapewne dostane na niej skierowanie" echhh :( nie wyrobie się ze wszystkim....
Madziula zdrówka dla was:***

Kaiiina - dobrze, że z malutką jest dobrze. Na pewno na spokojnie wyrobisz się przed szpitalem. Ew zostaw tylko takie rzeczy, które można ogarnąć po szpitalu lub Twój luby sam ogarnie w trakcie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odpoczywamy do wtorku :)

LIPIEC

12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
14 - KasiaAnna - wizyta u gina prowadzącego ciążę ??
22 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży
30 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić??

Do góry