reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej no i moja I weryfikacja w 3dpt wygląda tak:
Bhcg - 1,5
Estradiol - 878
Progesteron - 25
Czekamy teraz do poniedziałku na II weryfikację to będzie 7dpt

reklama
tiutienka - w zasadzie bardziej miarodajna będzie beta w 7 dpt, bo teraz to jeszcze leki mogą działać. Ale jestem dobrej myśli :)

kaiiina - a jak u Ciebie? Byłaś już na usg czy nie?

Dziewczyny mam pytanie odnośnie wydzieliny przy Luteinie aplikowaniu dowcipnie , otóż cały czas ja biorę rano 3 tabletki i na wieczór . Dla przypomnienia jestem juz 17dpt i od dziś moja wydzielina jest jakby zabrudzona tzn takie drobinki ciemne zostają na papierze tyle dopatrzyłam . Ogólnie czuje się bez zmian czyli dobrze. Czy którejś z Was zmieniło się coś po dłuższym braniu? Jutro rano pędzę na Betę i dwie godzinki pózniej mam spotkanie z Dr by przeanalizować wyniki i na pewno wspomnę mu o tym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaAnna - możliwe, że ta wydzielina się nieco zmienia przy takich ilościach, albo np zadrapalaś się przy aplikacji i to taka jakby krew. Dobrze, że jutro masz wizytę, to powiesz o tym. Grunt, że nie ma żywej krwi :). A z tego co wiem, to prawie każda kobieta w ciąży ma jakieś plamienia. Oczywiście trzeba powiedzieć lekarzowi.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Możliwe, ze było tak jak piszesz ze zadrapałam delikatnie czy coś bo właśnie wczoraj miałam problem z aplikacja może docisnęłam za mocno, tak się tam wszystko pozmieniało ze nie poznaje Pani na dole hehe [emoji846]
Stres mnie łapie na myśl o jutrzejszej trzeciej weryfikacji [emoji33] mam nadzieje że Beta urośnie jutro znacząco . Bo skoro:
10 dzień było 12
12 dzień było 34,03
A jutro 18 dzień ...
Ciekawe jaka będzie [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry