reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej no i moja I weryfikacja w 3dpt wygląda tak:
Bhcg - 1,5
Estradiol - 878
Progesteron - 25
Czekamy teraz do poniedziałku na II weryfikację to będzie 7dpt

reklama
tiutienka - w zasadzie bardziej miarodajna będzie beta w 7 dpt, bo teraz to jeszcze leki mogą działać. Ale jestem dobrej myśli :)

kaiiina - a jak u Ciebie? Byłaś już na usg czy nie?

Dziewczyny mam pytanie odnośnie wydzieliny przy Luteinie aplikowaniu dowcipnie , otóż cały czas ja biorę rano 3 tabletki i na wieczór . Dla przypomnienia jestem juz 17dpt i od dziś moja wydzielina jest jakby zabrudzona tzn takie drobinki ciemne zostają na papierze tyle dopatrzyłam . Ogólnie czuje się bez zmian czyli dobrze. Czy którejś z Was zmieniło się coś po dłuższym braniu? Jutro rano pędzę na Betę i dwie godzinki pózniej mam spotkanie z Dr by przeanalizować wyniki i na pewno wspomnę mu o tym.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaAnna - możliwe, że ta wydzielina się nieco zmienia przy takich ilościach, albo np zadrapalaś się przy aplikacji i to taka jakby krew. Dobrze, że jutro masz wizytę, to powiesz o tym. Grunt, że nie ma żywej krwi :). A z tego co wiem, to prawie każda kobieta w ciąży ma jakieś plamienia. Oczywiście trzeba powiedzieć lekarzowi.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Możliwe, ze było tak jak piszesz ze zadrapałam delikatnie czy coś bo właśnie wczoraj miałam problem z aplikacja może docisnęłam za mocno, tak się tam wszystko pozmieniało ze nie poznaje Pani na dole hehe [emoji846]
Stres mnie łapie na myśl o jutrzejszej trzeciej weryfikacji [emoji33] mam nadzieje że Beta urośnie jutro znacząco . Bo skoro:
10 dzień było 12
12 dzień było 34,03
A jutro 18 dzień ...
Ciekawe jaka będzie [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry