reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tez sie cieszę choć mam w sobie nutkę niepewności i obaw, ale chyba tak musi być [emoji6]
Dziś z Mężem testujemy sikacza bo chce zobaczyć dwie grube krechy [emoji4]
Na pamiątkę [emoji5]
Idę wypoczywać [emoji846]
Miłego dnia dziewczyny! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie cieszę choć mam w sobie nutkę niepewności i obaw, ale chyba tak musi być [emoji6]
Dziś z Mężem testujemy sikacza bo chce zobaczyć dwie grube krechy [emoji4]
Na pamiątkę [emoji5]
Idę wypoczywać [emoji846]
Miłego dnia dziewczyny! [emoji8]

Pochwal się foto z testowania :D

1466198511-pl5jxj.jpeg

Taka mała kropeczka [emoji7]
1466198534-czdmpk.jpeg

A tyyyyle radości ! [emoji173]️

Dziewczyny bardzo wam gratuluje pięknych wieści:*!!
Kasiu TA sama opinia co poprzedni lekarz stwierdził... " vasa praevia" lekarz powiedział ze dobrze ze teraz wiemy o tym przynamniej możemy trochę coś pomoc.. co 3 tyg wizyta kontrolna na 09.07... W karcie ciąży nawet wpisal to w uwagach mam leżeć im więcej tym lepiej nie dźwigać żadnego wysiłku.. Wspolzycia...Pytalam o to pierwsze połówkowe... Powiedział ze widocznie lekarz dokładnie nie sprawdził... Fakt stwierdził łożysko z przodu i nic pozatym... 250zl poszło się ******** jestem w szoku ze na NFZ ze skierowaniem tak dokładnie mnie zbadal... Dobrze to świadczy jedynie o lekarzu!!!
od 30 lub 34tyg w szpitalu aż do cesarki..
lekarz Powiedział ze będzie dobrze żebym się nie załamała ... Ze najwazniejsze ze to wiemy a nie podczas porodu bylby szok bo urodzilabym nie żywe dziecko:(((
jestem zalamana tym wszystkim..

kaiiina - nie załamuj się, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Dobrze, że z dzieckiem jest ok, że szyjka trzyma. Na pewno leżenie (choć upierdliwe) dużo da i szczęśliwie donosisz ciążę :) Wiem, że to łatwo mówić, ale tylko spokój nas uratuje.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za wysoką betę tiutienki :)

CZERWIEC

20 - tiutienka - II pozytywna beta

23 - tiutienka - III pozytywna beta
24 - KasiaAnna - spotkanie z Kropkiem - usg
27 - tiutienka - IV pozytywna beta + usg
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ