reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tez sie cieszę choć mam w sobie nutkę niepewności i obaw, ale chyba tak musi być [emoji6]
Dziś z Mężem testujemy sikacza bo chce zobaczyć dwie grube krechy [emoji4]
Na pamiątkę [emoji5]
Idę wypoczywać [emoji846]
Miłego dnia dziewczyny! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie cieszę choć mam w sobie nutkę niepewności i obaw, ale chyba tak musi być [emoji6]
Dziś z Mężem testujemy sikacza bo chce zobaczyć dwie grube krechy [emoji4]
Na pamiątkę [emoji5]
Idę wypoczywać [emoji846]
Miłego dnia dziewczyny! [emoji8]

Pochwal się foto z testowania :D

1466198511-pl5jxj.jpeg

Taka mała kropeczka [emoji7]
1466198534-czdmpk.jpeg

A tyyyyle radości ! [emoji173]️

Dziewczyny bardzo wam gratuluje pięknych wieści:*!!
Kasiu TA sama opinia co poprzedni lekarz stwierdził... " vasa praevia" lekarz powiedział ze dobrze ze teraz wiemy o tym przynamniej możemy trochę coś pomoc.. co 3 tyg wizyta kontrolna na 09.07... W karcie ciąży nawet wpisal to w uwagach mam leżeć im więcej tym lepiej nie dźwigać żadnego wysiłku.. Wspolzycia...Pytalam o to pierwsze połówkowe... Powiedział ze widocznie lekarz dokładnie nie sprawdził... Fakt stwierdził łożysko z przodu i nic pozatym... 250zl poszło się ******** jestem w szoku ze na NFZ ze skierowaniem tak dokładnie mnie zbadal... Dobrze to świadczy jedynie o lekarzu!!!
od 30 lub 34tyg w szpitalu aż do cesarki..
lekarz Powiedział ze będzie dobrze żebym się nie załamała ... Ze najwazniejsze ze to wiemy a nie podczas porodu bylby szok bo urodzilabym nie żywe dziecko:(((
jestem zalamana tym wszystkim..

kaiiina - nie załamuj się, musisz wierzyć, że wszystko będzie dobrze. Dobrze, że z dzieckiem jest ok, że szyjka trzyma. Na pewno leżenie (choć upierdliwe) dużo da i szczęśliwie donosisz ciążę :) Wiem, że to łatwo mówić, ale tylko spokój nas uratuje.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za wysoką betę tiutienki :)

CZERWIEC

20 - tiutienka - II pozytywna beta

23 - tiutienka - III pozytywna beta
24 - KasiaAnna - spotkanie z Kropkiem - usg
27 - tiutienka - IV pozytywna beta + usg
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
9 - kaiiina - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ