reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziś trzymamy super kciuki za rozpakowywanie Madziuli_87:) i wizytę Hess ;)

CZERWIEC

14 - Madziula_87 - rozpakowuje się przez cc
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę (wyniki badań)

16 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
16 - tiutienka - I pozytywna beta
17 - KasiaAnna - III pozytywna beta
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
20 - tiutienka - II pozytywna beta
23 - tiutienka - III pozytywna beta
27 - tiutienka - IV pozytywna beta + usg
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

reklama
Dziewczynki dziękuję za wszystkie miłe słowa i kciuki :) na pewno się przydadzą ;)
Noc przespana, śniadanko zjedzone, teraz czas na kąpiel i o 13 ruszam :rolleyes: ...jak tylko będę miała jak - napiszę co u Nas:rofl:.
Hess kciuki za wizytkę ;)
Tiutienka za wgryzanko Maluszków też zaciskam ;)

MAdziula, wszytskie myśli dzisiaj z TObą :) to już, już!:)

Hess, pięknych widoków i tylko dobrych wiesci:) zajecia w szkole rzeczywiscie rozciagniete, ale wiekszość (i te najwazniejsze) do połowy lipca, a potem to juz takie "michałki". urlop rzecz swieta hehe ;)

Tiutienko, niech Maluszki się pięknie wgryzają :)

Madziula przesyłam Ci pozytywne fluidki. Ja dzisiaj juz dostałam Tel ze ten 3 przestaw się rozwijać ☹ nie mamy mrozakow wiec cala nadzieja w naszych twixach. Teraz sobie leżę i odpoczywam później sobie pójdę do ogródka posiedziec jak nie będzie padało. Muszę się czymś zająć żeby nie myśleć

Tiutienka
Będzie dobrze trzeba być dobrej myśli.
Ja miałam podany jeden zarodek a 2 miały czekać do 5 doby niestety w 5 dobie zadzwonili i powiedzieli ze nie rozwija się prawidłowo . Miałam jedna szanse która jest z nami. Oby w piątek 3 weryfikacja Beta hcg miała prawidłowy wzrost . Wiec chyba nie ma reguły ile kto ma komórek zarodków i jakiej są klasy, jak ma być dobrze to będzie jak nie to trzeba próbować dalej.
Trzymam kciuki!

Przyznam Wam sie szczerze ze dzis rano zrobiłam sikacza chciałam zobaczyć jak to jest widzieć dwie krechy [emoji4]
Zobaczyłam druga nie tak mocną, ale była [emoji4]
Rzeczywiście jest to bardzo miłe uczucie [emoji846]
Oby tak zostało [emoji18]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaAnna - zobaczyć dwie kreski rzecz bezcenna. Jak sama widzisz, betę masz pozytywną, a sikacz i tak słaby. Dlatego zawsze się powtarza, że tylko beta prawdę Ci powie :)

tiutienka - szkoda, że nie macie mrozaka, ale jak to ujęłaś masz Twixy :D. Będzie dobrze :)

Ja po wizycie, bez usg. Wyniki mam ok, szyjka ok.
Dostałam jeszcze skierowanie na usg w 35 tc. Czyli będę w lipcu miała dwa (8,27.07).

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Bernadet przykro mi wiem dokładnie jak się czujesz u mnie taki okropny był erok 2013...:(.. wiec domyslam sie co przezywasz.... tule cie mocno !!

KasiaAnna piękny przyrościk i gratulacje:)))

Tutienka tylko pozytywne myślenie:)) zobaczysz że będzie dobrze:***

Hess ale to u cIEBIE LECI:) zaraz Ty będziesz tulić swoje maleństwo:)

Anika kiedy kolejne wizyty w szkole?? chodzisz sama???

MADZIUU KOCHANA!!!! już pewnie tulisz swoją piękna córeczkę do serca sto latek dla malutkiej solenizantki:))))!!
czekamy na wieści :) i oczywiście 16 jestem obowiązkowo u was:*:))))

A ja dziewczynki czuje się dobrze w końcu poczułam ostatnio pierwsze kopniaki:) nareszcie!!!!... a dziś z małą bawiłam się latarką :D CUDOWNIE SIĘ PRZEWRACAŁA :d hihihi
powiedzcie mi proszę jeżeli wyszło mi na połówkowym że łożysko mam położone z przodu to czy to wyklucza poród sn??? czy tylko cesarka zostaje??? lekarz mówił że kopniaki moge zacząć czuć póxniej ale na nasza rocznice ślubu dostałam piękna niespodzianke:)) jak na razie nie czuje ich regularnie ale najważniejsze że je czuje:)
Dziś byłam na pierwszych zakupach :) właśnie suszą się na suszarce ciuszki dla małej powiem że jest to bardzo miłe uczucie:)) już coś pomału mieć w domQ :) myślałyście już coś o wózkach? macie coś upatrzone?

Kaiiina - gratuluję pierwszych kopniaków. Przy tym łożyska z przodu to nie wyklucza SN. Ja tez tak mam, a lekarka mówi że nie ma przeszkody. Grunt, by nie było to łożysko przodujące ;)

Co do wózka, to ja dostanę od brata, po bratanicy. Jest to TAKO Captiva Mohican, zielono grafitowy 2w1. Do tego fotelik Maxi Cosi cabriofix. :) Dlatego w ogóle nie interesuję się tematem wózkowym.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro regenerujemy siły na kolejne dni zmagań ;)

CZERWIEC

16 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
16 - tiutienka - I pozytywna beta
17 - KasiaAnna - III pozytywna beta
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
20 - tiutienka - II pozytywna beta
23 - tiutienka - III pozytywna beta
27 - tiutienka - IV pozytywna beta + usg
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

reklama
Jestem Kobietki! Przepraszam, że dopiero teraz :/ dziękuję za wszystkie kciuki!...cc przebiegła pomyślnie :) cewnik, znieczulenie podpajęczynówkowe i chwile po wstaniu (6h) do zniesienia :) ...Lenka z wagą 3580 g i 54 cm przywitała świat o 16.35 i jest cudowna :) ...cycowanie wychodzi, a potem tylko spanie i spanie :)

Do góry