reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DZiewczynki byłam i jestem strasznie zalamana zapłakana i nie chce mi się żyć:((
Z malutka wszystko dobrze rozwija się prawidło al" ciąża bardzo wysokiego ryzyka-po ivf
Łożysko nisko wchodzące,gliniasty przyczep peppwinowy- naczynia przodujące w odległości ok. 2cm od ujścia
Wskaazania scisla kontrola- do ustalenia zgodnie z rekomendacjami z lekarzem prowadzącym ciążę.
od30tc hospitalizacja;( jestem przerażona;(

Kaina, jakie dostalas zalecenia? masz leżeć? jak szyjka? najwazniejsze, ze z Małą wszytsko ok! iwerzę, że bedzie dobrze!!!

Długość 40 mm mam leżeć w sobotę wizyta u gin prowadzącego mam nadzieje ze coś pozytywnego powie:( bo dziś jestem zalamana Mann lexec w każdej chwili mogą mi odejść wody :(

Jutro trzymamy kciuki za wysoką betę KasiAnny :) i pozytywne info od lekarza :)

CZERWIEC

17 - KasiaAnna - III pozytywna beta + wizyta u gina

18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
20 - tiutienka - II pozytywna beta
23 - tiutienka - III pozytywna beta
27 - tiutienka - IV pozytywna beta + usg
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg ciąży

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Kogoś dopisać, coś zmienić?

KAinna, wierzę,że bardzo się martwisz. Musisz leżeć i tylko tyle (albo az tyle) mozesz zrobić. łątwo nie będzie, ale nie wynaleziono lepszego sposobu na komplikacje, ktore CIebie spotkały. łożysko moze się jeszce przesunac, prawa? wazne, ze szyjka się nie skraca!

Kasiaanna, kciuki :)

reklama
Słuchajcie byłam u Dr miałam zwykle usg zrobione i Dr nie był pewien gdzie ten pęcherzyk jest. Wynik bety prawidłowy. Zlecił badanie ultrasonograficzne. Badanie zrobiłam i udałam się spowrotem okazuje się ze jest wszystko dobrze pęcherzyk jest w macicy [emoji6]
Za tydzień 24 mam wizytę i usg może coś więcej dojrzymy [emoji5]
Mam serce w gardle po tych wizytach! [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry