reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

tiutienka - to wspaniale!
Trzymam kciuki żeby do samego końca było wszystko dobrze [emoji4]

Ja Wam powiem, porównujac moje samopoczucie teraz a po punkcji to naprawdę się teraz dobrze czuje w sumie można powiedzieć ze od wczoraj bóle na dole ustały choć czasem jak złapią to potrafią ukuć porządnie Np wczoraj na noc przed snem złapał mnie skurcz lewego jajnika - mało przyjemne. Prócz tego ze nic mnie się nie chce jest ok [emoji4] mimo ze nie nastawiam się na cud za pierwszym razem ten czas tak się dłuży, a ja jestem niecierpliwa i odliczam do wizyty by wiedzieć na czym stoimy...
Miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1464958183-3bazpl.jpeg

Znalazłam też taką małą ściągę dla oczekujących [emoji4]

Hehe [emoji4]
Wiecie zastanawia mnie jeszcze jedno ogólnie mój cykl ma 30-31 dni
Dziś jest 30 dzień od ostatniej miesiączki czy jeśli bym miała dostać okres to ciekawe czy dostanę dziś jutro czy może wystąpić krwawienie jeszcze w inny dzień [emoji849]
Ale mam przemyślenia heheh
Najchętniej bym się wyprowadziła sama od siebie [emoji18]

Tutienka super wieści:) kciuki ogromne trzymam :):***

KasiaAnna kochana mi się udało za pierwszym razem:) pierwsza w życiu procedura i cyk jestem w ciąży:)))
moim zdaniem jest najważniejsze pozytywne nastawienie:)) to już połowa sukcesu:)) Ty o żadnej @ nie mysl bo jej nie dostaniesz:)) z Tym wyprowadzeniem to mysle że nie jedna z nas na tym etapie co ty jesteś tez by tak chciała :)

Hess jakbyś mogła dopisz mnie na 06.06 na kolejne USG połówkowe:) bo to z 09 jest na NFZ a nie dają żadnej pamiątki :((... a chcemy mieć....

A TO MY:))))

Załączniki

• WP_000291.jpg
    WP_000291.jpg
    298,2 KB · Wyświetleń: 82
Cześć dziewczyny, zajrzałam co słychać. Kiedyś się tu trochę udzielałam. Widzę, że program się kończy i malutko tu osób już zostało. Pewnie żadna z Was mnie nie kojarzy bo i dla mnie więkzość nicków obca. Szkoda, że to koniec programu, bo dał szansę na szczęście wielu osobom między innymi i mnie. Z pierwszego podejścia w programie rządowym mam cudownego syna, ktory ma już 20 miesięcy, a na poczatku tego roku podeszliśmy do drugiej procedury i... jestem w 15 tygodniu ciąży. I to naprawdę jakieś niesamowite szczęście, czy nie wiem jak to nazwać, bo ani za pierwszym razem ani za drugim nic nie mieliśmy do mrożenia, po prostu dwa razy trafiliśmy na ten jeden jedyny cud.
Ktoś tu ostatnio pisał, że ma tachykardię w ciąży. Więc dla pocieszenia powiem, że i ja miałam w poprzedniej ciąży ok. 140 na minutę (normalnie mam ok. 70) i teraz też już serce bije mi dosyć szybko. Robili mi ekg, echo, zakładali holtera i nic nie wykazało. Po prostu chyba taki nasz urok. Miesiąc po porodzie wszystko wróciło do normy:)
Także kochane trzymam za Was mocno kciuki i życzę Wam siły i wytrwałości, walczcie bo naprawdę warto! I gratuluję tym dziewczynom, którym już się udało!!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

nika2000
To co napisałaś dało mi dużą nadzieje na to, że może i ja będę miała to szczęście! Oby kiedyś mnie to spotkało.
Gratulacje dla Ciebie !
Życzę Ci jeszcze więcej szczęścia! Dużo zdrowia dla Ciebie i
Twoich małych - wielkich cudów!

nika200 ja wcześniej miałam problemy z sercem .... jakie 4 lata temu i wszystko ustało a teraz że organizm bardziej jest obciążony to znów to wróciło... na razie czekam i zobaczymy co lekarz zaproponuje....

Anika dawaj też swój;)) pozarażamy tutaj nasze staraczki:))

Mam nadzieje że wszystko wyjdzie ok na tym połówkowym :) dzisiaj zadzwoniłam z wizytą i bardzo miła pani zapisała mnie już na poniedziałek:))

reklama
Aniko dawaj dawaj zdjęcie brzuszka :)
Tiutienka za owocną punkcję kciuki :)
KasiaAnia powodzenia i dla Ciebie!
Nika gratuluję kolejnej ciąży i kolejnego Cudziku pod serduszkiem :)
Kaiinko wszystko będzie dobrze :) za połówkowe też już trzymam kciuki :happy:

Ja czuję się dobrze, chociaż nocki są okrutne podczas przekręcania się, bo brzuch dołem boli i jakieś lekkie skurcze mam, ale w ciągu dnia jest super :) i czuję się naprawdę rewelacyjnie jak na końcówkę ciąży :rolleyes:

Do góry