reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madziula_87 - kurcze, już na palcach można odliczać :D Dobrze, że jest wszystko ok. Dawaj nam znać jak coś ;)

A mnie od wczoraj tak wywaliło brzuch.....tzn taki jakby objedzony jest, napięty ciut, ledwo się ruszam. Nic nie boli, tylko mam takie uczucie napięcia brzucha i nogi mi drętwieją.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za ładny kurnik tiutienki. Czekamy na pełną relację !

CZERWIEC

3 - tiutienka - wizyta w trakcie stymulacji

6 - tiutienka - wizyta w trakcie stymulacji
7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
8 - tiutienka - punkcja !!
9 - kaiiina - usg połówkowe
9 - KasiaAnna - I pozytywna beta
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Ostatnia edycja:
Dziewczynki powracam do was:)
Witam nowe dziewuszki i od razu zaciskam kciuki i swoje fluidki dołączam:)

Kate tak mi przykro:( i tule Cie mocno!! liczyłam gorąco na to że dołączysz do nas....

Madziu jestem również z Tobą myślami, nie poddawaj się wierze głęboko z serca że bedzie u was wszystko dobrze:****

Madziulka jakaś Tu wielka;)) teraz malutka daje Ci pewnie popalić:)) ale ten czas leci strasznie szybko:) może uda nam się zajrzeć do Was do szpitala:****

Anika śliczny brzusio i cudowna córcia!!!! piękne zdjecie :)))

Hess a jak Ty się czujesz??

Dziękuję KasiaAnia, Hess, Kaiiinka :*
Co do ruchów to teraz już na końcówce jest to bardzo bolesne, to rozpychanie i przeciąganie, a od wizyty boli mnie brzuch i mogę tylko na plecach leżeć :/ ...damy radę! musimy ;)

Kaiiina - no wreszcie się odezwałaś. Co u Ciebie?
Ja czuję się dobrze, choć zaczynają mi dokuczać puchnące nogi i ręce, a w nocy drętwieją nieco. Poza tym od paru dni mam jakiś naciagniety brzuch, ale Mały się rusza, więc może to on mi tam rozciąga wszystko.

Kaiina, no dawno Cię tu nie było:) melduj się częsciej! jak się czujesz? co u CIebie?

MAdziula, jak tam? ale to niesamowite, że jesteś już tak blisko i za chwilę Maluszek będzie z Tobą:) cudownie!

Hess, a ten brzuch masz cały czas naciągnięty czy momentami? to takie napinanie? u mnie też zaczynają mi ciążyć nogi:/
dopisz mnie, proszę, 29czerwca - wizyta u gin prowadzącej.
Fajnie masz zaplanowane wizyty az do konca:)

Tutienka, za dobre wieści dziś zaciskamy kciuki:)

Tutienka czekamy na wieści:)))

Dziewczynki u nas wszystko dobrze :) ostatnio robiłam badania i potas mam obniżony i mocznik.... kardiolog przepisał mi czysty potazek bo możliwe że przez niedobór jego moje serducho szaleje, na 23 mam zakładany mieć holter i zobaczymy co dalej będzie może obejdzie się bez leków:)))
a ja rosnę i rosnę i tylko kg do góry skaczą:) u was pewno to samo:))
w nocy bardzo często mam skurcze łydek .... i ból podbrzusza zapewne wszystko się rozciąga ... no a oprócz tego co chwile pukanie przelewanie się w brzuszku no i czekam na pierwszego konkretnego kopniaczka:))

Powiem wam że rewelacyjnie znosze tą ciąże :)

anika11 - takie uczucie pojawiło mi się w środę po zakupach z mężem, bo się zmęczyłam, cały czwartek też tak było i dziś już odpuściło, ale gniecie mnie na dole......tak jakby cały ciężar macicy ugniatał mi jajniki. Brałam 2 razy nospę od tej środy, ale nie czułam ulgi. Chyba zaczyna się poważna waga i dlatego zaczyna mnie ciągnąć.....poza tym te ciągle spuchnięte stopy i dłonie też nie umilają samopoczucia.
Synek kopie, ale jakoś rzadziej, mam wrażenie, że było częściej. I od samego początku nie urządza baletów zbytnich.
Zaczynam się zastanwaiwać dlaczego spowolnił ruchy. Dobrze, że 08.06 idę na poprawkę usg3D, tzn lekarka chciała sama dla siebie lepiej przyjrzeć się sercu, bo kiepsko widać było i twarzy, bo mały się zasłaniał. Więc przy okazji zobaczę, że jest wszystko ok :)

kaiiina - to dobrze, że dobrze znosisz ciążę. Ja w sumie też, dopiero teraz pojawiła się ta opuchlizna kończyn. U Ciebie też czas leci, już 21tc się zaczął :)

Hej Kochane wróciłam od lekarza wyniki mam ok LH 11, progesteron 0,24 i E2 1117 usg pokazalo 6 pięknych pęcherzyków 16mm w prawym jajniki a w lewym 2 12mm endo mam 10, w poniedziałek jeszcze jedna weryfikacja i pick up prawdopodobnie w środę, pani dr mówi ze prawdopodobnie pobierzemy 10 komórek, do poniedziałku mam wkuwać gonapeptyl i menopur tylko juz mniejsza dawka

reklama
Do góry