reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny podczytuje was czasem ale brak mi sił na cokolwiek.
Hess przykro mi że tak cię obarczylam tym kalendarzem ale nie dam rade go prowadzić jestem w rozsypce byłam na pogrzebie dziadka (ojciec mojego taty) po powrocie od razu na tydzień do szpitala mały złapał zapalenie płuc i mykoplazme :-( ledwo w piątek wróciłam z małym ze szpitala wczoraj dostałam tel że umarła babcia (mama mojej mamy) nie mam już sił trafiło we mnie jakieś pasmo nieszczęść :-(

bernadetta - współczuję Ci bardzo, przyjmij kondolencje. Kurcze, nieszczęścia lubią chodzić stadami. Ale pamiętaj, że co nas nie zabije to wzmocni, i w końcu wyjdzie słońce.

reklama
Jutro trzymamy kciuki za ładny kurnik tiutienki oraz za prawidłowe połówkowe i ładny widok kaiiiny. Czekamy na pełną relację !

CZERWIEC

6 - tiutienka - wizyta w trakcie stymulacji
6 - kaiiina - usg połówkowe (prywatne)

7/9 - Madziula_87 - cc jak źle
8 - tiutienka - punkcja !!
9 - kaiiina - usg połówkowe (NFZ)
9 - KasiaAnna - I pozytywna beta
14/16 - Madziula_87 - cc jak ok (stawiam na tą opcję)
14 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - kaiiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
29 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

LIPIEC

8 - Hess - usg ciąży
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

SIERPIEŃ

8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

WRZESIEŃ

6 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
8/9 - Hess - termin porodu ??

Cześć dziewczyny!

Jak minął weekend?
U mnie książkowo, filmowo i dużo odpoczynku przede wszystkim [emoji4]
Jutro jest mój 8 dzień po transferze ...
Czuje się dobrze choć czułam delikatne pobolewanie podbrzusza jak na okres [emoji85] generalnie świruje jak już wiem ze na dniach wszystko się okaże i za każdym razem jak mam iść siusiu to błagam na wszystkie świętości by nie było niespodzianki [emoji33]
Co myślicie o testowaniu przed beta? Jest sens ? Czy lepiej poczekać? [emoji4] Beta w końcu dokładna nie ma co porównywać z testowaniem chyba?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!

Jak minął weekend?
U mnie książkowo, filmowo i dużo odpoczynku przede wszystkim [emoji4]
Jutro jest mój 8 dzień po transferze ...
Czuje się dobrze choć czułam delikatne pobolewanie podbrzusza jak na okres [emoji85] generalnie świruje jak już wiem ze na dniach wszystko się okaże i za każdym razem jak mam iść siusiu to błagam na wszystkie świętości by nie było niespodzianki [emoji33]
Co myślicie o testowaniu przed beta? Jest sens ? Czy lepiej poczekać? [emoji4] Beta w końcu dokładna nie ma co porównywać z testowaniem chyba?

Zrobisz jak zechcesz, ale ja bym poczekała do bety. To jest 100% pewności, a sikacz czasem nie wychodzi przy wysokiej becie.

Hess

W takim razie biorę na wstrzymanie i skoro tyle dałam radę to te 3 dni nie zrobią różnicy nie ma co się nakręcać [emoji18]

tiutienka

Mnie piersi bolą odkąd zaczęłam stymulację do dnia dzisiejszego tyle że już nie bolą aż tak bardzo .
Cierpliwości Kochana! (Wiem łatwo się mówi [emoji53])

Ja wytrzymam pytam tylko czy ktoś też tak miał bo to przy różnych objawach jak się pojawiają to przychodzą myśli czy tak ma być czy jest zła reakcja na stymulacje

Każda z nas ma lub miała różne objawy lub ich brak. Mnie podczas stymulacji dokuczały tylko jajniki. Po punkcji miałam za każdym razem hiperstymulację. I po stymulacji reagowaly tylko moje sutki, strasznie mnie bolały jak np zmarzly lub po prostu dreszcz mnie przeszedł. Same piersi nie bolały. W ciąży mam tak samo, sutki bolą tylko.
Ale wiem, że wiele dziewczyn narzekało na piersi podczas stymulacji.
Tak organizm reaguje pewnie na nadmiar hormonów itp.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bernadet tak mo przykro i przyjmij również moje kondolencje..:*

KasiaAnna ja bole@ miałam od 5dpt sikanca nie robiłam czekałam do bety.. I tylko niepotrzebnie bym się denerwowała bo przy becie 300 wyszło mi cień cienia a czułość testów pomoc od 25 jest... No ale sama zadecyduj:))
Tutienka mnie od dnia bety dopiero piersi zaczęły bolec i tak juz zostało:) tylko ze sutki doszły:) kciuki za twoja jutrzejsza wizytę:-)
Dziewczyny tak jak pisze Hess każdy organizm jest inny :) kazda może innaczej reagować:) w każdym razie trzymamy za was kciuki:))

Madziula ty jeszcze w całości??:)

A mnie dalej bezsenność lapie:(( i okropne skurcze.. Jutro dopiero o 20:30 mamy wizytę ;) wiec relacje późnym wieczorem będą:)

Do góry