reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej. Jestem.
Anika cudne wieści ☺ oby tak dalej☺

U mnie sytuacja wygląda tak prawy jajnik 11 jajec lewy 10 plus drobne. Estradiol niski 208 ale Pani dr pow ze bez paniki☺ zwiększyła Menopur do 187, 5 i od jutra jeszcze Orgalutran. Wizyta w piątek. M oddał nasienie do depozytu - mam nadzieję ze wszystko dobrze bo mieli zadzwonić i cisza Stymulacja ma trwać przepisowo do 11 dni A to będzie we wtorek. Czyli wszystko się rozstrzygnie w przyszłym tygodniu ☺ milego wieczoru ☺

reklama
No i dobrze :). Zresztą każde dziecko rośnie inaczej. Na forum z września niektóre dziewczyny miały dzieci już po prawie 600g :D. Tzn na połówkowym. Może mój będzie szczupły, HEHE. Tylko, żeby choć wzrostem nadrobil :). Generalnie lekarz powiedział, że jest ok :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, kciuki za dzisiaj.

Mnie się na dziś udało umówić na powtórkę usg, by lekarz mógł się przyjrzeć lepiej serduszku :)
Więc znów będę mogła popatrzeć na synka :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki!
Jestem po wizycie [emoji4]
Jajnik prawy 12 pęcherzyków lewy 10 [emoji846]
Estradiol rewelacja jak Pan dr powiedział to bardzo mnie ucieszyło [emoji4]
Dostałam dodatkowo do Gonapeptyl Menopur od dziś dawka po 150 aż do wtorku i 18.05 w środę kolejna wizyta [emoji4] jestem dużo spokojniejsza po dzisiejszej wizycie oby tak dalej [emoji846] miłego dnia Kochane! [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej,
KasiaAnna bardzo ładnie "idzie" Ci stymulacja:) idziemy w podobnym czasie tylko Ty masz chyba długi protokół:D ciekawe czy razem na punkcji nie wylądujemy:p u mnie niski estradiol, ale ja przy pierwszym podejściu też miałam nisko a poźniej jak bujnął to mi transfer odroczyli z powodu podejrzenia hiperki:baffled: teraz wolałabym żeby mnie to ominęło bo liczę na świeżaki:D
Hess wspaniałych widoków na usg:laugh2:
Anika i Hess co do wagi maluszków to różnie to bywa - np. mój Antek na połówkowym ważył niecałe 500g a na tym po 30tyg niecałe 2kg - bałam się że urodzę jakiegoś klocka a tymczasem wyskoczył "Kloc" 3100g:cool2: ponoć dziecko najwięcej "koksuje " w ostatnich tygodniach ciąży zobaczymy co te Wasze Maluchy nakombinują:-) :)

Ja zaraz idę do pracy na popołudnie, jutro też tylko od rana jeszcze wizyta w Gamecie:baffled: już obmyśliłam sobie plan żeby na przyszły tydzień wziąć urlop i nie kombinować z grafikiem - liczę, że kierowniczka się zgodzi:p jutro ostatni raz jadę z M bo w sobotę wyjeżdża, bardzo się balam że nie będe miala kierowcy (niby mam prawko ale Łódź mnie jakoś przeraża:ninja2:) ale mój Szwagier rozwalił palec u ręki ma 4 szwy no i długie L4, więc choć jeden problem z głowy:cool2: Siostra mówi, że jej On zawsze przynosi szczęście to może i mi przyniesie:-p miłego dnia;)

Do góry