reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
U nas przyczyna jest kiepska jakosc zolniezykow a wlasciwie ich ruvhliwosc bo reszta jest ok
U mnie dodatkowo hashimoto wiec nie wykluczone ze to tez moze miec wplyw na to ze sie nie udawalo przez 3 lata
Leczymy sie w Olsztynie bo wlasnie od pazdziernika Białostocka Artemida otworzyla u nas filie wiec duzym plusem jest to ze mamy wszystko na miejscu ale poniewaz jest to nowa klinika i przeciera droge wiec tez jest wiekszy stres :eek:

Hess ja rowniez slyszalam w faktach co ta banda debili z wiejskiej wymysla w sprawie in vitro normalnie masakra
:crazy:

Powiedzcie mi kochane jak czulyscie sie po zastrzykach z gonapeptylu ?
U mnie jak narazie jest spoko ale mam mala dawke bo 0.5 amp dziennie jak narazie i to dopiero 2 dzien wiec po tym co wyczytalam w ulotce zastanawian sie czy caly czas bedzie tak pieknie czy raczej nastawic sie na jakies skutki uboczne

Gosia321 witaj!
Ja tez nie dawno tu dołączyłam i o wiele lepiej sie z tym czuje! Podchodzę po raz pierwszy tez mam Gonapeptyl dzis dzien 9 , nic przyjemnego kłuć sie w brzuch ale cos za cos [emoji4]12 wizyta [emoji1] Nie mam tylu doświadczeń co dziewczyny ale wszystko przede mną [emoji846]
Oczywiście ze jest raźniej [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stosuje na wieczór 1 zastrzyk dziennie poj. 1 ml wiec dużo dzis dzien 9 nie jest najgorzej prócz senności, ból głowy, ból podbrzusza i piersi . [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaAnia
Wlasnie tez mam zastrzyk pod wieczor tak nie nalezy to do przyjemnisci a to dopiero poczatek bo przeciez jeszcze dodatkowe zastrzyki przed nami ale czego sie nie robi jak sie bardzo czegos pragnie :)
U mnie sennosci bolu glowy narazie brak cycki troche bola. Ale gorzej u mnie bylo przy antykach nornalnie 100% antykoncepcha taki spadek libido sennosc rozdraznienie zmeczenie ze szok no ale z niedoczynnoscia tarczycy tak podobno jest ze jedbe hormony nie wspolgraja z drugimi ale przetrwalan to ba szczescie ;)

Dziewczyny, ja po Gonapeptylu nie miałam żadnych efektów ubocznych. Potem, jak wchodzą leki do stymulacji, to czuje się kłucie w jajnikach, ale to normalne, bo się je stymuluje.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry