reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Witam was kochane co powiecie na to w sobotę skończyła mi się @ w poniedziałek rozpoczęły płodne a dziś trochę podplamiam co wy na to ? Jakoś z mężem nie szalelismy za bardzo raz w niedziele raz w poniedziałek wtorek, środa nic a dziś plamki krwi ze sluzem :-(

bernadetta - ależ oczywiście, że wybaczę, ale nie zaponę ;). Żartuję oczywiście :D
Widoki na usg średnie, bo sprzęt chyba średni, ale generalnie wszystko jest dobrze, prawidłowe itp., a to jest najważniejsze. Synek waży już 340 g. :)

Nie wiem skąd te plamienia, ale może po prostu jeszcze się macica troszkę oczyszcza, albo jednak doszło do jakiegoś podrażnienia.

Iskra kochana i tego się trzymaj. Ja przy 1 ciąży również miałam niski progesteron ale wszystko było ok. Jak znajdę stare badania podam ci wyniki. A co lekarze mówią każą jeszcze zwiększyć dawki leków? Bernadetta kochana za bardzo Ci nie pomogę bo ja to już nie pamiętam jak to było "starać się naturalnie" ☺☺ kiedyś pamiętam przy owulacji miałam lekkie plamienia i bardzo czułam jajniki. Tylko kochana nasza pamiętaj żeby podchodzić do tego też na luzie żeby nie zwariować. Sama wiem po sobie jak to wszystko wyglądało :( także przede wszystkim luzik i spontan ☺☺☺ kibicuje wam mocno kochani.

24magda09 no na razie nie każą zwiększać leków wydaj mi się że mam i tak końskie bo 4*200 lutka i 3*1 duphaston.
Nic nie mogę znaleźć na necie a odchodzę od zmysłów. Miałam transfer na cyklu sztucznym więc może to też jest przyczyną ale nie wiem.
Bernadett trzymam kciuki za naturalika☺

reklama
Do góry