reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kwiatuszek ja ciebie dokładnie rozumiem sama jestem teraz w podobnej sytuacji decyzja i jej brak a czas ucieka :-(
Dostałam dziś @ i choć nawet wczoraj przez myśl mi przeszło że jeśli nie przyjdzie do poniedziałku to pojadę powtórzyć betę a tu rano niespodzianka :-(
Mąż wczoraj zobaczył kartkę na której spisałam kliniki w których są jeszcze miejsca spytał co to a kiedy mu odpowiedziałam burknol coś pod nosem i to było tyle za tem i ja chyba skończę swoją przygodę z in vitro :-( jak to się mówi nie chcę ale muszę :-( jeszcze z tydzień a potem wszystko stracone bo w 20 dc powinnam się stawać na pierwszej wizycie.

Kwiatuszek przykro mi:** trzymaj się dzielnie...
Bernadet może daj mu z parę dni niech wszystko sobie przemysli .. I porozmawiajcie ze sobą...
Ilka kciuki za Ciebie:) i twoje jajka;))widzę ze przyjemnie spędziliście niedziele ja swojego też muszę trochę ruszyć bo z niego taki len ze masakra, to juz jest 2 tego filmu??? Kurcze musimy się wybrać bo 1byla rewelacyjna :) płakałam jak pieron;))

Dziewczyny od wczoraj masakrycznie boli
mnie głowa i krew z nosa cieknie... to jest normalne???

Bernadetta, mam nadzieję, że Twój mąż jeszcze to przemyśli. a gdyby jednak nie zmienił zdania, to niech z TObą porozmawia i otwarcie powie dlaczego. to nie są łatwe decyzje, ale muszą byc wspolne. ściskam Cię!!

Kaiina, pijesz dużo wody? pewnie jakaś migrena się przypałętała :/

Dzięki Hess już pytałam jest podobno jedna ale na razie zero odezwu a ja szykuje się na wieczór chcę pogadać z moim co o tym sądzi mam dość naburmuszonej miny trudno co zdecyduje to będzie ale chcę wiedzieć na czym stoję bo jeśli się zgodzi to trzeba zacząć działać mam na myśli papiery bo na decyzje przeniesienia czeka się około tygodnia a za jakieś 19 dni bo w 20 dc pierwsza wizyta i na niej musi już być cała dokumentacja z badaniami większość jeszcze się nada bo pół roku ważne ale np. cytologie muszę zrobić bo teraz miałam już taką naciagana.

Anika pije co najmiej 2ldziennie niegazowanej wody(nie licząc herbat soków zup) chyba tylko taki jeden dzień mnie ciulowy złapał juz jest ok.
Dzięki kochane:)
Bernadet Powodzenia życzę;)
Ilka i jak po wizycie???

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki [emoji4] u mnie jest 7 jajcow od 21mm do 23 mm jest szansa ze moze dojdą jeszcze 4, bo mają po 15,16mm , punkcja w środę na 11 i w poniedziałek transfer jesli wszystko bedzie ok i beda zarodki ( niedopuszczanie innej myśli [emoji6])
Dziewczyny a powiedzcie mi do czego służy piroxicam ,bo pierwszy raz mam z tym doczynienia [emoji848]?

Do góry