reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 😅 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje 😂 ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą 💖 lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne 😄 a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
Super, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie 10+6 i czekam na prenatalne, oby wszystko było dobrze 🥰

reklama
Mam tylko preferencje, żeby wszystko było dobrze 🥹 marzyliśmy o chłopcu, ale to nieistotne zupełnie po tylu latach
To my mieliśmy dokładnie tak samo, ale tuż przed prenatalnymi, jakoś z tydzień chyba, jak się już bardziej oswoiliśmy i poczuliśmy bezpieczniej w tej ciazy to się okazało, ze jednak jakies tam preferencje są - u męża syn, a u mnie dziewczyna 😂 wiec jest po mojemu :)
Super, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie 10+6 i czekam na prenatalne, oby wszystko było dobrze 🥰
A kiedy macie prenatalne?

To my mieliśmy dokładnie tak samo, ale tuż przed prenatalnymi, jakoś z tydzień chyba, jak się już bardziej oswoiliśmy i poczuliśmy bezpieczniej w tej ciazy to się okazało, ze jednak jakies tam preferencje są - u męża syn, a u mnie dziewczyna 😂 wiec jest po mojemu :)

A kiedy macie prenatalne?
Prenatalne mam 11 stycznia w luxmed i 16 stycznia na NFZ i tu też będę miała test pappa :D

Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 😅 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje 😂 ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą 💖 lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne 😄 a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
O jaaa ale pięknie rośniecie!! 💕

Świetne wiadomości💜 dzidzia pięknie rośnie😊
Ja mam wynik dzisiejszej bety 🥹
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2

@anyżowa chyba będę powoli myśleć o dołączeniu do Ciebie na wrześniówkach 🥹

Oł yeeeeahhhh!!!😁🥰 podoba mi się to🙌

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy u którejś z Was późno ruszył zarodek? 3 grudnia transfer 5 dniowej blastki na cyklu sztucznym… dziś wizyta a zarodka nie ma :(
Mam przyjść za tydzień.
Może się jeszcze pojawić, a może nie :(

reklama
Do góry