reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 😅 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje 😂 ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą 💖 lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne 😄 a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
Super, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie 10+6 i czekam na prenatalne, oby wszystko było dobrze 🥰

reklama
Mam tylko preferencje, żeby wszystko było dobrze 🥹 marzyliśmy o chłopcu, ale to nieistotne zupełnie po tylu latach
To my mieliśmy dokładnie tak samo, ale tuż przed prenatalnymi, jakoś z tydzień chyba, jak się już bardziej oswoiliśmy i poczuliśmy bezpieczniej w tej ciazy to się okazało, ze jednak jakies tam preferencje są - u męża syn, a u mnie dziewczyna 😂 wiec jest po mojemu :)
Super, że u Ciebie wszystko dobrze. U mnie 10+6 i czekam na prenatalne, oby wszystko było dobrze 🥰
A kiedy macie prenatalne?

To my mieliśmy dokładnie tak samo, ale tuż przed prenatalnymi, jakoś z tydzień chyba, jak się już bardziej oswoiliśmy i poczuliśmy bezpieczniej w tej ciazy to się okazało, ze jednak jakies tam preferencje są - u męża syn, a u mnie dziewczyna 😂 wiec jest po mojemu :)

A kiedy macie prenatalne?
Prenatalne mam 11 stycznia w luxmed i 16 stycznia na NFZ i tu też będę miała test pappa :D

Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0 😅 mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje 😂 ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą 💖 lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne 😄 a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
O jaaa ale pięknie rośniecie!! 💕

Świetne wiadomości💜 dzidzia pięknie rośnie😊
Ja mam wynik dzisiejszej bety 🥹
6dpt 34.3
9dpt 131.4
12dpt 435.2

@anyżowa chyba będę powoli myśleć o dołączeniu do Ciebie na wrześniówkach 🥹

Oł yeeeeahhhh!!!😁🥰 podoba mi się to🙌

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy u którejś z Was późno ruszył zarodek? 3 grudnia transfer 5 dniowej blastki na cyklu sztucznym… dziś wizyta a zarodka nie ma :(
Mam przyjść za tydzień.
Może się jeszcze pojawić, a może nie :(

reklama
Do góry