reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam.
Bernadetta bardzo mi przykro. Na Bocianie jest napisane ze Gameta Kielce ma wolne miejsca w programie może tam uderz☺ A chłopy no cóż to proste głowy i oni wielu rzeczy nie ogarniaja uszy do góry ☺
Ja drugi dzień na Estrofemie, okresu chyba nie dostanę o czasie bo owu miałam w ok 20 dc bo byłam akurat u mojego gina nie liczę już na ten cykl bo wszystko sie pewnie opozni milego weekendu☺

reklama
KATE23 - no różnie bywa, czasem organizm płata figle.

Bernadetta - cóż, faceci to faceci. Może mąż tak odreagowuje? Może mu przejdzie i podejdzie do Ciebie jak człowiek, że tak powiem.
Na pewno on też to przeżywa na swój sposób. Może pogadaj z nim szczerze. Mój też wiele nie rozumiał.
A jakby co masz nas :)

kaiina w poniedzialek wizyta i decyzja kiedy punkcja. Myśle ,ze w środę najszybciej bedzie lub w czwartek . Bo jeszcze zastrzyk na pęknięcie a to 36 godzin musi minąć tak ? Bo juz nie pamietam chociaż miałam juz dwie punkcję [emoji848]

Dzięki hess [emoji5] u mnie okropna pagoda od rana leje , ale zamierzam przyjemnie spędzić ten dzien [emoji6] wybieramy sie z M do kina potem na kręgle no i jakaś kolacyjka na koniec [emoji4]
Miłego dnia dziewczynki [emoji4]

ilka_a - no to super plany :) Też swojego leniucha muszę wyciągnąć do kina i może jakąś kolacyjkę, bo już ze sto lat nie byliśmy. A na jakim filmie byliście?

Kochane jutro trzymamy kciuki za Ilka_a i jej usg aby jajeczka były ogromne ;-)

18- Ilka_a - usg pęcherzykowe

KWIECIEŃ

20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
25 - Kate23 - wizyta w klinice
27 - Hess - usg połówkowe
29- 24magda09- usg genetyczne plus pappa

MAJ

9- 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ilka_a kciuki za piękny przyrost jajeczek ;-)

reklama
hess byliśmy na "Bóg nie umarł 2 " wart uwagi [emoji6] potem były kręgle i spacer po starówce w Gdańsku , gdzie ( chyba )zespół pieknie grał a wokalista śpiewał piosenkę o Bogu , słowa były ciekawe cos " nie przypadkiem jestes tutaj ,przyszliście do mnie "itd , pogoda dopisała słoneczko świeciło także dzien miłe spędzony :)

Do góry