reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziękuję wam kochane za słowa pocieszenia też będę taka silna i wytrwała jak wy w końcu się przecież doczekamy :D trzymam kciuki za nas wszystkie :D

reklama
Genna mam nadzieję, że nie wierzysz w ten wynik bety bo moim zdaniem za wcześnie zrobiłaś. Mocno tupie nogami za wysoką betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&
o094.gif

iiii jeszcze tańce odprawiam
e050.gif

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane :-). Ja wczoraj odebrałam moją kruszynkę :-D. Jak się okazało to z 6 komóreczek zapłodniły się 3 i te 3 ładnie się podzieliły. Wczoraj przed transferem miałam spotkanie z embriologiem i dowiedziałam się, że moje blocysty wzięły się do pracy:-D i miałam 2 komóreczki typu A :szok:i jedną komóreczkę typu B:-). Tą najładniejszą typu A :-Dwczoraj mi podano, a pozostałe 2 pojechały na zimowisko:laugh2:. Do tego udało się zamrozić 11 komórek jajowych, więc w razie "W" nie będę musiała znowu się kłuć. Choć w głębi duszy mam nadzieję, że już więcej nie będę musiała przez to przechodzić. Tak po za tym, to dziś czułam kilka razy w ciągu dnia w jednym miejscu w brzusiu kłucie:eek:, nie wiem, czy to ma związek z moją kruszynką i czy to dobry, czy zły znak. W każdym bądź razie dowiem się co z tego wyszło 1 października, bo to właśnie wtedy mam jechać do Invicty na badania.
Dziewczyny dziękuję, że o mnie pamiętałyście, jesteście kochane- buźka dla Was.
Genna trzymam kciuki i odprawiam tańce za Twoją wysoką betę.
Trzymam kciuki za nasze kurki nioski, życzę dużo ładnych pęcherzków.

Witam Was kochane :-). Ja wczoraj odebrałam moją kruszynkę :-D. Jak się okazało to z 6 komóreczek zapłodniły się 3 i te 3 ładnie się podzieliły. Wczoraj przed transferem miałam spotkanie z embriologiem i dowiedziałam się, że moje blocysty wzięły się do pracy:-D i miałam 2 komóreczki typu A :szok:i jedną komóreczkę typu B:-). Tą najładniejszą typu A :-Dwczoraj mi podano, a pozostałe 2 pojechały na zimowisko:laugh2:. Do tego udało się zamrozić 11 komórek jajowych, więc w razie "W" nie będę musiała znowu się kłuć. Choć w głębi duszy mam nadzieję, że już więcej nie będę musiała przez to przechodzić. Tak po za tym, to dziś czułam kilka razy w ciągu dnia w jednym miejscu w brzusiu kłucie:eek:, nie wiem, czy to ma związek z moją kruszynką i czy to dobry, czy zły znak. W każdym bądź razie dowiem się co z tego wyszło 1 października, bo to właśnie wtedy mam jechać do Invicty na badania.
Dziewczyny dziękuję, że o mnie pamiętałyście, jesteście kochane- buźka dla Was.
Genna trzymam kciuki i odprawiam tańce za Twoją wysoką betę.
Trzymam kciuki za nasze kurki nioski, życzę dużo ładnych pęcherzków.

Bardzo się ciesze że wszysko co miało się zapłodnić się zapłodniło , a co podzielić podzieliło :) Będę trzymać bardzo mocno kciuki za niesamowicie wysoką betkę :) :happy:

kwiatuszek ja robię oba zastrzyki rano, jutro będę musiała je zrobić już przed piątą ponieważ przyjadę wcześniejszym pociągiem bo nie chcę się spóźnić, ponieważ dzisiaj ten pociąg miał opóźnienie,

reklama
Genna klapsiki na pupke się należą:tak:
Solostar tak jak dziewczyny wspomniały co się odwlecze to nie uciecze, ja niestety przechodziłam to samo w sierpniu, więc także rozumiem Cię doskonale. Trzymam kciuki żeby wszystko szybko i szczęśliwie się zakończyło.
@milka to od dziś jesteś w ciąży, więc odpoczywaj. Na L4 jesteś?
Lawendowy co u Ciebie?
Smerfeta sikłam ze śmiechu, niezły tancerz:-D
Ja jutro mam znowu podglądanko, więc także poproszę o tańce:-)

Do góry