solostar29
Aktywna w BB
Dziękuję wam kochane za słowa pocieszenia też będę taka silna i wytrwała jak wy w końcu się przecież doczekamy trzymam kciuki za nas wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was kochane :-). Ja wczoraj odebrałam moją kruszynkę . Jak się okazało to z 6 komóreczek zapłodniły się 3 i te 3 ładnie się podzieliły. Wczoraj przed transferem miałam spotkanie z embriologiem i dowiedziałam się, że moje blocysty wzięły się do pracy i miałam 2 komóreczki typu A i jedną komóreczkę typu B:-). Tą najładniejszą typu A wczoraj mi podano, a pozostałe 2 pojechały na zimowisko. Do tego udało się zamrozić 11 komórek jajowych, więc w razie "W" nie będę musiała znowu się kłuć. Choć w głębi duszy mam nadzieję, że już więcej nie będę musiała przez to przechodzić. Tak po za tym, to dziś czułam kilka razy w ciągu dnia w jednym miejscu w brzusiu kłucie, nie wiem, czy to ma związek z moją kruszynką i czy to dobry, czy zły znak. W każdym bądź razie dowiem się co z tego wyszło 1 października, bo to właśnie wtedy mam jechać do Invicty na badania.
Dziewczyny dziękuję, że o mnie pamiętałyście, jesteście kochane- buźka dla Was.
Genna trzymam kciuki i odprawiam tańce za Twoją wysoką betę.
Trzymam kciuki za nasze kurki nioski, życzę dużo ładnych pęcherzków.