reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Mika gratuluję, jesteś już w ciąży:)&&&&&&&&&&
Genna tylko się nie stresuj, może faktycznie za szybko zrobiłaś betę, bądz dobrej myśli!!!!
Kikifish daj znać jaki masz wynik!

Wczoraj krew oddana, a wynik AMH podobno będzie już za tydzień (hurra) a nie za dwa jak mi wcześniej mówili. No i byliśmy z moim m na łajzach po p-niu....już bardzo, bardzo dawno tak nie chodziliśmy prawie bez celu, romanycznie się zrobiło...:) Człowiek się wiecznie spieszy, a czasami warto tak zapomnieć która jest godzina, nic nie goni...takie fajne zawieszenie:)

reklama
Dzwonilam do kliniki zapytać czy moje zarodki przetrwały do mrożenie i niestety nic nie zostało :no:
czyli dla mnie to narazie bedzie koniec, chyba ze beta jutro mnie zaskoczy ale wątpię :no:

genna do jasnej ciasnej - kobieto nie nastawiaj się negatywnie. to wbrew pozorom ma na nas bardzo duży wpływ. Trzeba wieryć do samego końca. Nikt nie zmusza cię już do urządzania pokoju ,wybierania wyprawki dla bejbika ale nie wątp prosze w powodzenie akcji. Innym dziewczynom powtarzasz cąły czas by mieć wiarę , by czekać do samego końca. Więc proszę Cię zastosuj sie do rad które dajesz innym . Nie uprawiajmy carnowidztwa :) Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.

Lawendowy kurczę musiałam to napisać gratuluje, bardzo się cieszę i abyś usłyszała bicie serduszka!!! Ja też zaczęłam program i kłucie od 3 dni :) jeszcze rok temu nie pomyślałabym, że tak to się wszystko ułoży. Uściski!

A w ogóle dziewczyny trzymajcie się wszystkie, bo musi się udać! Raczej rzadko piszę, bo jestem strasznie zapracowana na co dzień, ale bardzo mnie podbudowuje za każdym razem, gdy któraś napisze, że jest w ciąży to znaczy, że i dla mnie jest nadzieja.

Ostatnia edycja:
genna mam pytanie czy mogłaś wybrać sobie czy dwa zarodki czy jeden, bo ja myślałam, ze z programu można mieć tylko jeden zarodek przeniesiony? I drugie czy można zdecydować się dowolnie na 3 lub 5 dniowe zarodki?
Też jestem w Invimedzie tylko w Wawie, a lekarz jest tak tajemniczy, że mimo, że jestem w trakcie stymulacji to nic nie wiem :p

genna mam pytanie czy mogłaś wybrać sobie czy dwa zarodki czy jeden, bo ja myślałam, ze z programu można mieć tylko jeden zarodek przeniesiony? I drugie czy można zdecydować się dowolnie na 3 lub 5 dniowe zarodki?
Też jestem w Invimedzie tylko w Wawie, a lekarz jest tak tajemniczy, że mimo, że jestem w trakcie stymulacji to nic nie wiem :p
Wiesz co no w programie jest niby napisane ze 1 ale tak naprawdę lekarz sam zadecydował ile podać , nie rozmawialiśmy na temat ilości:) w invimedzie przynajmniej w Gdyni podają dwu dniowe zawsze, u mnie wyszły 3 dniowe dlatego ze punkcje miałam w piątek a w niedziele klinika nie pracuje, lepiej dla mnie ze w 3 bo z rozpiska wynika ze w 2 nie były jeszcze za dobre , moze 1 szt, więc dla nich lepiej ze sie trochę porozwijaly w labo

Dziękuję za odpowiedź, ja bym chciała dwa bąble, bo to zawsze większa szansa. Ostatnio miałam podawane 5 dniowe, rozmawiałam z kilkoma lekarzami na ten temat i teraz wolałabym właśnie nie czekać tak długo i mieć podane dwu a najchętniej trzydniowe robaczki. Widzę, że jutro sprawdzasz trzymam kciuki mocno. Jest szansa nie trać nadziei.

Teraz moja kolej nadeszla, w poniedzialek punkcja.jest juz lekki stres ale z drugiej strony juz sie doczekac nie moge.pytanie:mam miec l4 na ten dzien, a czy wy mialyscie dluzej czy nastepnego od razu do pracy mozna isc?

reklama
Do góry