reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Masz racje Anika11 Magda coś się nie odzywa i też zaczynam się martwić zatem Magda, Kaiiina odmeldowac się proszę abyśmy się tu nie zamatwialy.
A skoro już jest tak świątecznie to i ja życzę wszystkim zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy spedzonych w rodzinnym gronie a w przyszłe święta jeszcze powiększonym ;-) oraz mokrego dyngusa :-)

reklama
obraz_Wielkanoc_7-748x397.jpg
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja Kobietki :)

Załączniki

• obraz_Wielkanoc_7-748x397.jpg
    obraz_Wielkanoc_7-748x397.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 568
Devil rose, ale każdy przypadek jest inny, każdy organizm reaguje inaczej i jednej się uda przy pierwszym podejściu, a tak ja mi np. przy 6 ;) ...nie wolno się poddawać! bo jeśli nie spróbujemy teraz to do celu będzie dalej bardzo daleko! ...do dzieła i nie myślimy negatywnie! ...moc kciuków :) i zarażam 28 tygodniowymi dziewczyńskimi ;)

Miłego dnia Kobietki :*

No to mnie pocieszyłaś. Sześć razy - gratuluję wytrwałości. Podtrzymałaś mnie na duchu. "Zaraza" bardzo mi się przyda. W klinice zaprzyjaźniłam się z dziewczyną, która też już została szczęśliwą mamuśką i podtrzymuje mnie na duchu. Niedawno na bocianie ukazał się raport na temat skuteczności klinik realizujących Rządowy Program Leczenia Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego i Gyncentrum jest w pierwszej 10. Wiem, że klinika jest bardzo dobra, ale i tak się boję, że będą w tej grupie, której się nie udało. No ale w razie porażki zawsze pomyślę o tobie, i o tych 6 razach
wielkanoc.png

Ostatnia edycja:
Kochane jutro trzymamy kciuki za Bernadetta i udaną wizytę ;-)

29- Bernadetta- wizyta w klinice

MARZEC

30- KATE23- wizyta w Gamecie
31- Bernadetta - wizyta w klinice

KWIECIEŃ
2- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4- Hess- usg w Novum
8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
19- Kaiina - wizyta w Lux Med
20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg połówkowe

Ostatnia edycja:
Bernadetta - i ja przyłączam się z kciukami :)

Jak Wam dziewczyny mijają Święta? Ktoś Was dzisiaj zmoczył? Mnie na szczęście nie, chyba że liczy się wylanie na siebie herbaty ;)?

U nas tylko wczoraj byliśmy u teściów i potem u nas, a raczej u rodziców na dole święta z moją rodzinką.
Dziś wolne, totalne lenistwo, nie licząc rozpakowania się po wyjeździe :)

reklama
Hej, na szczęście już po świętach :-p wczoraj byłam na rano w pracy potem obiad u moich rodziców, a dziś miałam kumpelę z rodzinką u siebie, a sama idę na nockę ( właściwie 3 :baffled:), połamana jestem strasznie, zakatarzona, chyba będę chora:wściekła/y: wizytę w Gamecie mam jednak 30 marca bo dostałam @ wcześniej i kazali przyjechać dzień wcześniej:cool2: mam mały problem Estrofem mam rozpisany do 29marca to jest (teoretycznie do 4dc ale to będzie 5dc i chyba sama go odstawie) i mam straszną @? czy ktoś tak miał? pierwsze dwa dni prawie nic nie leciało, a teraz nie wyrabiam ze zmianą podpasek, takie skrzepy mi lecą że szok ( sorry za opis) aż się boję, czy to dobrze:baffled:
Hess jak samopoczucie?
Bernadetta kciuki zaciśnięte:laugh2:
Miłego wieczoru:-D

Do góry