reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mam w przelocie WiFi. Pozdrawiam z Alp :)

Załączniki

• 1458753021958.jpg
    1458753021958.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 68
Kochane jutro trzymamy kciuki za 24magda09 i udaną wizytę oraz piękne widoki ;-)

25- 24magda09- wizyta w klinice

MARZEC

29- Bernadetta - wizyta w klinice
31- KATE23- wizyta w Gamecie

KWIECIEŃ
2- Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4 - Kaiina - wizyta u gina prowadzącego ciążę
4- Hess- usg w Novum
8 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - 24magda09 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
19- Kaiina - wizyta w Lux Med
20 - Anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
27 - Hess - usg połówkowe

Kochane kalendarz już dziś jutro od rana mnie nie ma a wieczorkiem różnie bywa ,kolejna wizyta moja dzięki kalendarzowi nie wydaje się to tak odległe ;-)

KasiaMakaronik - Ślicznego masz synka. Mnie jeszcze czeka długa droga. Byłam w tym tygodniu w Gyncentrum. Lekarka, która mnie przyjęła bardzo rzeczowa i konkretna. Nie marnuje czasu tylko zleca wszystko co trzeba. Z kliniki jestem bardzo zadowolona, ale jak czytam w internecie historie innych dziewczyn, te wszystkie nadzieje i rozczarowania, mam ochotę spasować

Devil rose, ale każdy przypadek jest inny, każdy organizm reaguje inaczej i jednej się uda przy pierwszym podejściu, a tak ja mi np. przy 6 ;) ...nie wolno się poddawać! bo jeśli nie spróbujemy teraz to do celu będzie dalej bardzo daleko! ...do dzieła i nie myślimy negatywnie! ...moc kciuków :) i zarażam 28 tygodniowymi dziewczyńskimi ;)

Miłego dnia Kobietki :*

reklama
Witam,
wpadłam się odmeldować:) u mnie bieganina przedświateczna, a także gratis @ dzień wcześniej - od rana dzwonię do Gamety bo pewnie muszą wszystko o dzień przesunąć!!! czekam na telefon od pani dr:blink: ciągle pod górkę jak mi zależy żeby wszystko było na czas to d... organizm robi swoje:ninja2:
Hess cudowne krajobrazy:-) :):-) :) wysyłam pozytywne myśli mam nadzieję, że tylko takie masz w głowie:cool2:
Anika piękne widoczki teraz tylko życzę spokojnej reszty ciąży bo ten czas do porodu zleci mega szybko i zaraz zapomnisz jak to było gdy dzidzia była w brzuszku:-p
Madziulka grzecznie odpoczywaj w domu, objadaj się pysznościami a Mała niech rośnie i nic nie kombinuje:laugh2:

Dziewczyny z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam zdrowia, szczęścia i obyśmy za rok szykowały pisanki z Bobasami na ręku bądź w brzuszku:cool2: buźka:laugh2:
wielkanoc2.jpg

Załączniki

• wielkanoc2.jpg
    wielkanoc2.jpg
    440,8 KB · Wyświetleń: 457
Do góry