reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika kochana ja na USG sie szykuje w srode:)) oby moje malutkie serduszko było i zrobiło mi niespodzianke...:)
z beta dałam sobie spokój co ma byc to bedzie :))

AAAAAAAAAAAAAAAAA Magdaa jest II krechaaaaa jejkuuu czekam z niecierpliwością na betę twoją:):***
mi taka krecha dopiero przy becie powyżej 200 wyszła;) wieć Twoja beta bedzie piekna!!!!

Kruca fixaaa same plusy polecą :) dziewczyny niedługo ten wątek zmienimy na ciążowy po in vitro;)+ naturals;p

A ja dzisiaj dla relaksu byłam włoski ściąć u fryzjerki i trochę humor mi się poprawił w nocy lekki ból po prawej str.nie zbudził gdzieś o 5 i zaczęłam płakać bo przypomniałam sobie wcześniejszą syt. o mojej ciąży pozamacicznej :(

reklama
Kaiina, to szanse minimalne na serduszko już, ale kto wie ;) najważniejsze, by pecherzyk był w dobrym miejscu zakotwiczony :)
Ps. Nie wiem, co js z ta beta pomieszalsm ;)

Moje kochane tak bardzo się boję. Boje się rozczarowania...poprzednim razem drugi test nic nie pokazał tu niby są 2 krechy i na jednym i na drugim. Boję się cieszyć, czas chyba w miejscu stanal. Mój gin.wypisal mi recepte na estrofem więc jestem spokojniejsza,mam tylko nadzieję że się przyda ;))

Dziś trzymamy mocno kciuki za piękną betę 24magda09 :)

LUTY

22 - 24magda09 - I pozytywna beta!!!

23 - Hess - usg genetyczne (w abonamencie)
24 - kaiiina - wizyta w klinice
25 - niebajka - ktg, przepływy, usg
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Witam,
Jestem z Wami cały czas, tylko lekko z boku bo u mnie nic ciekawego się nie dzieje:eek:

Magda teścik piękny, beta będzie formalnością:-) :)
Kaiiina trzymam kciuki za serduszkową niespodziankę:laugh2:
Kwiatuszku rzeczywiście jesteś ciekawym przypadkiem medycznym - liczę na to, że jednak ta beta nie spadnie tylko pięknie urośnie:-D
Bernadetta przykro mi, że beta spadła, ale masz jeszcze mrozaczki to szybko po nie wracaj:-) :)

Aniko mam pytanie - czy byłaś może na wizycie u pani R.B. ale tej drugiej starszej brunetki??? Moja (nasza) pani R.B poszła na urlop, wróci na początku marca, a ja mam wizytę we środę i umówili mnie do tej drugiej lekarki - nie wiem co robić do tamtej jestem przywiązana i wiem czego się spodziewać, a tu ktoś nowy:baffled: mam mieszane uczucia:confused: poza tym nie wiem czy jest sens jechać skoro nie mam wyniku histo-pat, sam opis histeroskopii wygląda dobrze, dlatego szkoda mi czasu i cyklu i łudzę się, że może już coś się ruszy... mam dylemat:zawstydzona/y:

A w ogóle to odnośnie Estrofemu to ja go brałam przy crio, a teraz do drugiej próby już się go bierze od 22 dc zanim ruszy stymulacja - takie są wytyczne w Gamecie, wcześniej tak nie było. Za to nigdy nie brałam Acardu ani pochodnych i w sumie nie wiem czemu:baffled: z ciekawostek napisałam na Bocianie do eksperta odnośnie mojego łyżeczkowania i odpisał, że w niektórych szpital robi się to rutynowo, ale on nie rozumie dlaczego!!! Trochę mnie to martwi... Jutro chyba dryndnę do kliniki i zapytam czy jest sens przyjeżdzać bez wyniku wycinka:baffled: ale Wam nasmęciłam:errr: nic, zmykam i czekam na same dobre wieści:biggrin2:

reklama
Do góry