reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika11 trzymam kciuki na pewno będzie wszystko dobrze nie ma co się martwić na zapas.
Kwiatuszek trzymam kciuki za start :-)
Betę robiłam w 10 dniu po transferze.
Dziękuję wam kochane za trzymanie kciukow i proszę o powtórkę jutro oby betka urosła duuuuzo :-)

Witam.
Aniko goraco wierzę w Twoją dzielna Kropeczke:blink:
Kwiatek mądra decyzja:laugh2:
Niebajka ale czas u Ciebie leci pamiętam jak pisałaś o stymulacji A tu zaraz Dzidzia będzie na świecie ☺

U mnie @ przyszła dzień wcześniej. W szpitalu nie ma problemu żeby zrobić histero w 12dc, czekam tylko na tel z Gamety bo mają to skonsultować z panią Dr i oddzwonic- liczę na przychylna decyzje☺ milego popoludnia☺

Niebajka na kiedy masz termin:)))))

Anika a dał ci lekarz jakieś leki??? musisz dużo leżeć i odpoczywać musi się sam wchłonąć!! kochana maluch da rade jest silny więc jesteśmy wszystkie dobrej myśli!!!

kwiatuszeq kciki mega mega mocno zaciśnięte:) Ty podchodzisz do crio??

Madziula jak tam twój żołądek ??? dajesz rade ? przeszło już dziadostwo?:)

Bernadet ściskam i nie puszczam:))

Kate to czyli histerka będzie szybciej???

Ostatnia edycja:
Niebajka - mój Kropek grzeczny, wszystko jest ok. Objawy ciążowe też w zasadzie prawie nie męczą. A na kiedy Ty masz termin?? Kurcze, nie mam Cie w kalendarzu!!

anika11 - trzymam kciuki, by ten paskudny krwiak szybko się wchłoną. Kropek na pewno wszystko przetrwa bo jest silny. :)

Kwiatuszekq20 - super, to ruszysz do boju. Powodzenia!!

Kaiiinko jest lepiej ;) i skoro zjadłam 3 pączki, to chyba już nic mi nie dolega :)
Niebajka za miłe/niezapomniane spotkanie :)
Bernadetko za piękny przyrościk kciuki zaciśnięte :)
Kate za dobre wieści i szybką histerkę ;)
Aniko dużo leż i odpoczywaj, buziaki :*

Hej, dzwonili z Gamety, że u nich są wymogi żeby histero robić do 11dc, ale że u mnie w szpitalu mogą mi zrobić w 12dc to Pani Dr nie przeszkadza- dzięki Bogu - także wszystko odbędzie się według ustalonego terminu czyli 15 lutego:blink:a już miałam zawał serca :baffled: poza tym mam takie boleści @owe, że dzisiaj zdycham na maxa:szok: Dziewczyny, powiedzcie mi czy podczas histero mogą zdiagnozować endometrioze?? u mnie niby żaden lekarz o tym nie wspominał, niby jajowody drożne, ale ja z tydzień przed @ i w trakcie tak zdycham z powodu bólu brzucha i w plecach, że jestem nie do życia, plus nudności i bóle głowy:wściekła/y: tak sobie myślę, że wszyscy bagatelizowali moje dolegliwości a może ja mam to cholerstwo i ono wszystko psuje:growl: sama już nie wiem:baffled: buziaki;-) ;)

Kate23 ja miałam histeroskopie ale ona pokazuje tylko droznosc jajowodow dopiero po laparoskopi doszli że mam endometrioze 3 stopnia i to było przyczyną tego że nie mogłam zajść w ciążę. Również miałam bardzo obfite i bolesne miesiączki tak że też umieralam.
Stres mnie zżera przed jutrzejszym badaniem chyba mam nocke z głowy :-(

reklama
Jutro trzymamy kciuki za Madziula_87, bernadette i kwiatek1988 :).

kwiatek1988 - zrezygnowałaś z tej wizyty??

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
05 - kwiatek1988 - ustalanie planu stymulacji
05 - bernadetta - II pozytywna beta!!

06 - anika11 - powtórka bety
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
08 - 24magda09 - wizyta usg przed criotransferem
09 - Kwiatuszekq20 - wizyta w trakcie stymulacji
11 - kaiiina - I pozytywna beta!!!
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - KATE23 - anestezjolog
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
15 - KATE23 - histeroskopia
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztyni
23 - Hess - usg prenatalne w lux med
26 - Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)

Ostatnia edycja:
Do góry