reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika 11:) Dziekujeee....wiem.Mnie juz zycie nauczylo pokory i czasami pewne rzeczy przybieraly taki obrot ze kiedys moi znajomi stwierdzili ze moge ksiazke napisac:-) :).Czekam na jutro,dzisiaj dawka zwiekszona zatem modle sie:sad:...nie ma chyba sensu pisac co sie czuje jak przychodzi @ bo kto jak kto ale wszystkie znacie to uczucie...ja po kazdej inseminacji bylam jak w amoku....moj mezczyzna smial sie a nieraz juz odchodzil od zmyslow ze "oszalalam"....""a tu nic...nadal pustka.
Kaiiina dziekuje:) trzymaj mocno!!! I wracaj do zdrowia:) tak jestesmy w Rzeszowie:))):-Dnie mamy wspolnego babe...ale moj partner ma z poprzedniego zwiazku dwojke.
Jejjj naprawde fajnie sie tu czuje....dziekuje:wink:

reklama
Kurka wodna super że jest tu tyle dziewczyn z Rzeszowa :))
Witch chyba każda z nas zna to okropne uczucie zbliżającej się @.. nieudane IUI nieudane IVF porażka za porażką ale ja mocno wierze w to że kadna z nam w końcu doczeka się swojego małego szczęścia:))) nie ma innej opcji...

Witch320 - w takim razie pozwolę sobie dopisać cię do naszego kalendarza, wtedy wiemy kiedy i za co trzymać kciuki :) Po jutrzejszej wizycie znowu możesz napisać kiedy masz kolejną wizytę. Trzymam kciuki za owocną stymulację :)

anika11 - nic mi nie mów o @...... Już mnie wnerwia. Do niedzieli mam zamiar brać Luteinę, potem odstawię, to może łaskawie się pojawi hrabianka....... To już raczej crio będę miała w lutym.

KasiaMakaronik - jak po wizycie, czekamy na relację?

kaiiina - kuruj się póki możesz, masz być zaraz zdrowa!! :)

Jutro trzymamy kciuki za Witch320 i jej piękny przyrost pęcherzyków :)

STYCZEŃ

09 - Witch320 - wizyta w trakcie stymulacji

11 - KasiaMakaronik - powtórka badań płytek krwi
12 - anika11 - criotransfer!!
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania :)

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Hej jestem i ja:laugh2:

Witch320 witam w naszym gronie:cool2: tak jak napisała Anika na razie nie masz sie co martwic, organizm sie rozkręci :sorry: u mnie tez tak było;-) ;) najpierw mało drobnych pęcherzyków i lichy estradiol a ostatecznie podwyższyli dawki i było pobranych 11 pęcherzyków, więc nie tak tragicznie, oczekiwanego efektu niestety nie było, ale pani Dr twierdziła że sama stymulacja wypadła nieźle i teraz tez palnują mnie podobnie leczyc:-p i rzeczywiście ivf uczy pokory, o bardzo ... :cool2: ale spoko, damy radę:cool2:
Kaiiina zdrówka, zdrówka:biggrin2: ja jak zaczęłam stymulacje to czułam się świetnie na początku, aż byłam w szoku, potem stopniowo siadały mi baterie:ninja2:
Hess, Anika WIELKIE DZIĘKI ZA INFORMACJE:-D
Mam dobre wieści, dzwoniłam do Gamety i uwaga 18 stycznia (TAK już za 10 dni - nadal nie wierzę, że tak szybko:-p) mamy wizytę, na której liczę opracujemy plan działania:cool2: pani z recepcji pow że od razu zrobi się wszystkie badania, żebyśmy nic sami nie robili bo nie ma sensu, mam tylko zabrać cytologię:biggrin2: część badań na fundusz a część prywatnie- ok 700zł (trudno jakoś to zniosę:sorry:), ale tak się cieszę jakbym co najmniej była w ciąży:cool2: w końcu coś się ruszy:biggrin2: dzisiaj przepisowo dostałam @, także dobre i to nie musiałam się nakręcać bo już łapała mnie chandra:-( :( życzę miłego wieczoru:biggrin2:

Hess dziekuje bardzo za dopisanie do kalendarza:-D!!! i Wszystkim za kciuki :wink: bardzo sie przydadza!!!Oczywiscie ze dam znac co i jak.Jutro kolejne usg zobaczymy czy troszke urosly:sad:
Witaj Kate23:) bardzo mi milo:) ciesze sie z Waszych opini i doswiadczen to szalenie pomocne:)
p.s obiecuje iz bede pilnie wszystko obserwowac i czytac aby Was wszystkie "poznac":-D

reklama
Kate, no to będzie się działo! Szybko tą wizytą i dobrze, nie ma na co czekać ;) do RB się zapisalas? Dobrze, ze @ nie.robi psikusa...

Hess, no nie :/ ale Cię na próbę cierpliwości ta @ wystawia.... oby po luteinie przyszła!!

Do góry