reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ojjj dziekuje!!! chcialabym abysmy Wszystkie kiedys znalazly sie na wspolnym forum o kolach,zabkowaniu itd:)))podejme ta probe tutaj zobaczymy:)
Mam do Was pytanie bo znow sie znartwilam...podczas takiej stymulacji mialyscie sluz owulacyjny???mam 10dc...wczorajbylo usg a dzisiaj wrecz mnie zalalo....przepraszam za dosadnosc ale martwie sie czy cos mi sie tam nie dzieje i jajeczka nie pekajaza wczesnie?Prosze napuszcie czy mialyscie cis takiego?ja mam wizyte dopiero we wtorek i bije sie ze moze za pozno...

reklama
Witam:cool2:
Witch320 super, że stymulacja się rozkręca:-pa śluz no cóż teoretycznie masz dni płodne, więc będzie go coraz więcej:-p ja w trakcie stymulacji miałam taką powódź że szok:ninja2: jak schodziłam z kozetki to zawsze po mnie kałuża zostawała:rofl: także się nie martw, to normalne;-) ;)
KasiaMakaronik nie martw się:blink: w szpitalu wszystko opanują i będziesz miała spokój:blink: Moja koleżanka jak miała cukrzycę ciążową to ją profilaktycznie kładli na dwa dni co miesiąc do szpitala, przebadali dokładnie, dali wytyczne co do diety i wypuszczali do domu:laugh2: uszy do góry:blink:

Ja od rana byłam w pracy, a po południu z Młodym na pokazie karate charytatywnie dla WOŚP:cool2: powyginali się trochę, Młody wygrał na loterii zegar (beznadziejny, ale dumny z niego jak paw), zjadł watę cukrową i teraz siedzimy w domu:laugh2: lubię taki spokój, mam nadzieję, że z rok o tej porze jakiś Mały Ktoś troszkę ten nasz spokój zburzy:biggrin2: wczoraj Gameta a właściwie Doktorek brylowali w wieczornych wiadomościach;-) ;) miłego wieczoru:laugh2:

kaiiina - hm....uciekłaś mi z kalendarza. Stymulacja trwa przeciętnie od 10-14 dni. Ja np. teraz już w 13dc miałam punkcję.

Witch320 - nie martw się śluzem, mnie też zalewał. To normalne, w końcu to nasze teoretyczne dni płodne :)

Jutro trzymamy kciuki za dobre wyniki KasiMakaronik :)

STYCZEŃ

11 - KasiaMakaronik - powtórka badań płytek krwi

12 - anika11 - criotransfer!!
12 - Witch320 - kolejna wizyta w trakcie stymulacji
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess - criotransfer !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Dziekuje bardzo Hess::happy: jejjj wychodze na jakas"panikare"ale wiecie ze jak tak bardzo czlowiekowi zalezy...to szaleje:unsure:
KasiaMakaronik:)powodzonka:biggrin2:Wszystko bedzie dobrze...

Witch320 - każda z nas jest na swój sposób panikarą. Każda z nas się nad wszystkim zastanawia.....czy czegoś nie za mało, czy nie za dużo, dlaczego nie boli, a dlaczego boli, bo przecież powinno.....i takie tam. Najlepiej jednak nie wsłuchiwać się za bardzo w swój organizm, bo człowiek oszaleje ;)

KasiaMakaronik - koniecznie daj znać co i jak.

anika11 - aaaa, to już jutro!! Jak nastroje? Ja nadal @ nie mam.

Kciuki za Kasię i jutrzejsze kobitki ☺☺ Anika a jak u ciebie bo u mnie na razie spoko poprzednio bardziej panoikowalm i byłam bardziej podekscytowana i PEWNA teraz bardziej spokojnie i z dystansem podchodzę . Hess kochana co za wstrętna małpa.

no i się stało. to jutro. za kciuki będę wdzięczna ;) stan mam nijaki. nadzieje są, ale i obawy wielkie. doświadczenia poprzedniego razu skutecznie blokują euforię i zbytnią wiarę. ale się nie dam jutro ;)

Hess, co za małpa! lutkę już odstawiłas? wczoraj?

24magda, w środę dołączysz do mnie :)

Kasia, jak dzisiejsze wyniki?

Witch, organizm to nie zegarek, ale wierzę, że Twój odpiednio reaguje i bedziesz się cieszyc efektami ;)

reklama
anika11 - masz moje wielkie kciuki, wierzę mocno, że się uda.
Tak, Lutkę wczoraj ostatni raz brałam, to może za 2-3 przyjdzie @. Oby!

KasiaMakaronik - i jak wizyta?

kaiiina - i jak samopoczucie?

Jutro trzymamy kciuki za udany criotransfer aniki11 !!!! :)

STYCZEŃ

12 - anika11 - criotransfer!!

12 - Witch320 - kolejna wizyta w trakcie stymulacji
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
18 - kaiiina - wizyta stymulacyjna

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
Hess - criotransfer !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??