reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika cieszę się, że udało Ci się tak szybko z tym wynikiem... zaciskam kciuki za podejście :)
Kaiiina dziękuję :) u mnie wszystko ok! Leci 17 tydzień i umówiłam już połówkowe na 8.02 :) ...za twoją stymulkę też mocno trzymam kciuki ;) mi Klinika szczęście przyniosła - przyniesie i Tobie :)
Hess, Magda i cała reszta za Was też mocno trzymam zaciśnięte :)

Odpoczywamy aż do piątku :)

STYCZEŃ

08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - anika11 - criotransfer!!
13 - 24magda09 - criotransfer!!
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Hess - crio!! (ew. początek lutego)

LUTY

08 - Madziula_87 - połówkowe

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Hess, czytam, że bierzesz luteinę? niech już ta Twoja @ przychodzi!!!! no gdzie ona się podziała? zamarzła czy co?

Madziula, cieszę się, że z Tobą i Maleństwem wszytsko dobrze:) już połówkowe? rośnijcie zdrowo :)

MadziulaRz, super, że się odezwałas :) Mały to juz całkiem duży chłopak :)

kaiina, też mnie zastanawiało to doejżdżanie na zastrzyk ;)

u mnie z nowości lekowych zamiast luteiny będzie 3*1 duphaston i 1*prolutex, czyli uderzeniowa dawka progesteronu. ostatnio miałam tylko luteinę 3*1... oby to coś dało!

Kate23, rzadnego z tych badań nie robiłam na nfz i zadnego nie robiłąm w Gamecie. Prawie wszytskie w Diagnostyce. Koszt wszytskich to jakieś 500zł, wirusówki są jednak drogie :/
od lekarki możesz dostać skierowanie na te wirusówki, które robiłąs do wczesniejszej kwalifikacji - wtedy zrobisz je za free w Gamecie na miejscu.
powodzenia w piątek :)

magda24, to będziemy się razem emocjonować :)

reklama
Madziula cieszę się ze u was w porządku:))
Mam nadzieje ze pierwsze podejście będzie efektywne i spotkamy się razem z naszymi brzuszkami:) dzisiaj o Was myślałam mialam dzwonić ale stwierdziłam ze choroba mnie bierze i lepiej żebym cię nie zaraziła:)) mam nadzieje ze innym razem:)
Anika za Ciebie i Magdę mega kciuki :**
Dziewczyny czyli jak liczyłam to 19 stycznia mam się zgłosić do kliniki na USG estradiol i LH chyba ze@ odziwo szybciej mnie zaskoczy:))

Ostatnia edycja:
Do góry