reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Przed tym transferem czuję się ok. Jak narazie z dystansem. I niestety ale trochę zrezygnowana. Wcześniej bardziej przeżywała, odliczalam dni do transferu. Choć nie powiem, gdzieś w środku tli się nadzieja ? ;-)

reklama
Hess ta okropna @ małpa powiadasz jeszcze nie zawitała. Kurcze....może już na dniach przyjdzie miałaś regularne cykle? DW87 na prawdę cie podziwiam,tak jak kiedyś pisałam ja połowę rzeczy nie przeszłam co wy dziewczyny. Nie jestem w stanie wyobrazić sobie co wy kochane przechodzicie , dlaczego 8 razy się nie udało. ..dw87 teraz się uda na pewno trzymam z całej siły kciuki!!!!

Madziulka Rz - wow! Gratuluję, bardzo, bardzo mocno! Ucałowania dla Kacperka od forumowej cioci :-)

Madziulka_87 jak sobie przypomnę kiedy ja oglądałam moją 5cm Marysię, aż mi łezka w oku się kręci. Super, życzę, aby dalej pozytywnie się rozwijała, a testy wyszły pomyślnie! ;-)

Hessiątko - okres przyjdzie. W swoim czasie. Już tyle przeszłaś, więc bądź cierpliwa ;-) los ma dla nas plan, a Twoje szczęście ma bardzo małe nóżki, dlatego trochę długo idzie, ale warto!

PS: mój termin CC został przeniesiony o tydzień, bo lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i nie ma co się spieszyć.. a już tak się cieszyłam, że poniedziałek będzie moim dniem..:zawstydzona/y:

Kochane Staraczki i Przyszłe Mamusie. Daaaaaaawno do Was nie zaglądałam, ale dziś nadrobiłam wszystkie strony zaległości. Cierpię na bezsenność, wiec po kolei doczytuję różne wątki. Trzymam kciuki za WAs &&&&& Praktycznie codziennie myślałam, co tam u Was słychać. Cieszę sie, że nie stoicie w miejscu i nadal walczycie o swoje marzenia. Łezka mi sie kręci jak czytam, że czekacie na nowe cykle żeby działać, później na betę, a później na kolejne wizyty.... Ech, jak dobrze to pamiętam.
Ja rozpakowuję się 1.12. Będę miała cc bo córka niestety ułożona miednicowo.
Przesyłam fluidki ciążowe:tak:
Powodzenia i tak tak jak mam w sygnaturze "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".Walczcie!!! Trzymam kciuki!!!

24magda09 - nie mam cykli regularnych, chyba, że biorę luteine. Teraz nie brałam, bo bałam się, że @przyjdzie za wcześnie, przed wizytą u lekarki. No to teraz sobie poczekam.

OlaSzy - to moje szczęście naprawdę musi mieć krótkie nóżki, ale w gruncie rzeczy jestem cierpliwa babka ;)

marcysiaa83 - wow, już 1 grudnia termin, ale to już blisko. A jak w ogóle się czujesz??

reklama
Do góry