reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Odpoczywamy do wtorku :tak:

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

01 - DW87 - crio !!
01 - marcysiaa83 - rozpakowuje się (cc) !!
03 - niebajka - kontrola u ginekologa
04 - Madziula_87 - badania genetyczne + test Pappa
07 - OlaSzy - rozpakowuje się (cc) !!
08 - 24magda09 - wizyta przed crio
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, dziś Andrzejki!!

Mam dla Was propozycję wróżby, którą możecie wykonać samodzielnie :-)

Życzę Wam dobrej zabawy!!

Mnie wyszła litera V. Mam nadzieję, że nie dam się wykorzystać ;-)

P.S. Czerwony obrus zastąpiłam czerwonymi serwetkami....mam nadzieję, że to też się liczy.

SZPILKI

Do tej wróżby potrzebne jest 7 lub 13 szpilek. Trzeba włożyć je do kubeczka, potrząsnąć i wysypać na stół, przykryty czerwonym obrusem. Następnie należy odczytać, jakie literki zostały utworzone przez rozsypane szpilki. Jeśli ułożą się literki - odczytujemy znaczenia wypisane poniżej. Jeśli zaś znak będzie nieczytelny - należy tylko raz!!! powtórzyć czynność, a jeśli odczyt litery znów będzie niemożliwy do rozszyfrowania, tłumaczymy go tak "To jest tajemnica, nie możesz dziś poznać odpowiedzi na żadne swoje pytanie"

A- przed Tobą podróż lub przeprowadzka
E- pozytywne efekty w nauce
H- szczęście w miłości
K- odniesiesz sukcesy towarzyskie lub zawodowe
L- uważaj na złodzieja-kieszonkowca (jeżeli litera jest odwrócona - ostrzega przed chorobą lub wypadkiem
M- wyjątkowo korzystna propozycja zawodowa
N- dobra passa we wszystkich sferach życia w najbliższej przeszłości
T- możesz liczyć na pomoc oddanych przyjaciół
W- uważaj na oszustów wokół siebie
V- ktoś będzie chciał Cię wykorzystać dla osiągnięcia własnego celu
X- szczęście sprzyja Ci we wszystkim

Hess dziekuję, czuje sie w miarę ok. Typowe dolegliwości 9-tego miesiąca... Nie będę narzekać, bo za długo na to czekałam. Teraz muszę przetrwać ;) Już tylko dwie noce.... Ja tak do 6-tego miesiąca czułąm sie rewelacyjnie. Nic mi kompletnie nie było. Schizowałam w pierwszych miesiącach czy aby na pewno jestem w ciązy. Późno zaczęłam czuć ruchy i nawet do teraz są one raczej słabe. Nie bolą, nie przeszkadzają w spaniu. Nie wiem po kim córka taka spokojna bo my oboje wulkany energii. Ogólnie jest ok :tak: Mam nadzieję, że niedługo ten wątek padnie, bo wszytskie przeniesiecie sie do ciężarówek ;-)
Jak już sie ogarne po porodzie to znów do Was zajrzę :happy:
Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!

Marcysiaa83 - w takim razie życzę Ci bezproblemowego porodu i czekamy na relacje i jeśli będziesz chciała, zdjęcie córeczki :)

Madziulka RZ gratuluję synusia moc uścisków przesyłam dla was:-)
Madziulaka 87 gratuluję 5 cm szczęścia trzymam kciuki za kolejne spotkania z kruszynką
Marcysia 83 to już tuż tuż :-) trzymam kciuki
Tym dziewczyną co nie zaciążyły życzę powodzenia żeby grudzień okazał się szczęśliwy

Dzisiaj trzymamy mocne kciuki za transfer udany DW87 i bezproblemowe cc marcysi83 :tak:

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

01 - DW87 - crio !!
01 - marcysiaa83 - rozpakowuje się (cc) !!

03 - niebajka - kontrola u ginekologa
04 - Madziula_87 - badania genetyczne + test Pappa
04 - OlaSzy - rozpakowuje się (cc) !!
08 - 24magda09 - wizyta przed crio
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
No więc ja już w domu z kropkiem 3AA :-) niestety embriolodzy musieli odmrozic drugi i nasz ostatni zarodek, bo ten oznaczony klasa 4AA przestał się rozwijać :-( Wiec to jest nasze ostatnie crio i w ogóle ostatnie podejście. Teraz wszystko jest w rękach Boga! Dr twierdzi, że zarodek ładnie się rozwijał po rozmrozeniu, na zdjęciu też ładnie wygląda ;-) no nic, pozostaje czekać i się modlić.

Do góry