reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Odpoczywamy do wtorku :tak:

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

01 - DW87 - crio !!
01 - marcysiaa83 - rozpakowuje się (cc) !!
03 - niebajka - kontrola u ginekologa
04 - Madziula_87 - badania genetyczne + test Pappa
07 - OlaSzy - rozpakowuje się (cc) !!
08 - 24magda09 - wizyta przed crio
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, dziś Andrzejki!!

Mam dla Was propozycję wróżby, którą możecie wykonać samodzielnie :-)

Życzę Wam dobrej zabawy!!

Mnie wyszła litera V. Mam nadzieję, że nie dam się wykorzystać ;-)

P.S. Czerwony obrus zastąpiłam czerwonymi serwetkami....mam nadzieję, że to też się liczy.

SZPILKI

Do tej wróżby potrzebne jest 7 lub 13 szpilek. Trzeba włożyć je do kubeczka, potrząsnąć i wysypać na stół, przykryty czerwonym obrusem. Następnie należy odczytać, jakie literki zostały utworzone przez rozsypane szpilki. Jeśli ułożą się literki - odczytujemy znaczenia wypisane poniżej. Jeśli zaś znak będzie nieczytelny - należy tylko raz!!! powtórzyć czynność, a jeśli odczyt litery znów będzie niemożliwy do rozszyfrowania, tłumaczymy go tak "To jest tajemnica, nie możesz dziś poznać odpowiedzi na żadne swoje pytanie"

A- przed Tobą podróż lub przeprowadzka
E- pozytywne efekty w nauce
H- szczęście w miłości
K- odniesiesz sukcesy towarzyskie lub zawodowe
L- uważaj na złodzieja-kieszonkowca (jeżeli litera jest odwrócona - ostrzega przed chorobą lub wypadkiem
M- wyjątkowo korzystna propozycja zawodowa
N- dobra passa we wszystkich sferach życia w najbliższej przeszłości
T- możesz liczyć na pomoc oddanych przyjaciół
W- uważaj na oszustów wokół siebie
V- ktoś będzie chciał Cię wykorzystać dla osiągnięcia własnego celu
X- szczęście sprzyja Ci we wszystkim

Hess dziekuję, czuje sie w miarę ok. Typowe dolegliwości 9-tego miesiąca... Nie będę narzekać, bo za długo na to czekałam. Teraz muszę przetrwać ;) Już tylko dwie noce.... Ja tak do 6-tego miesiąca czułąm sie rewelacyjnie. Nic mi kompletnie nie było. Schizowałam w pierwszych miesiącach czy aby na pewno jestem w ciązy. Późno zaczęłam czuć ruchy i nawet do teraz są one raczej słabe. Nie bolą, nie przeszkadzają w spaniu. Nie wiem po kim córka taka spokojna bo my oboje wulkany energii. Ogólnie jest ok :tak: Mam nadzieję, że niedługo ten wątek padnie, bo wszytskie przeniesiecie sie do ciężarówek ;-)
Jak już sie ogarne po porodzie to znów do Was zajrzę :happy:
Pozdrawiam i życzę powodzenia!!!!

Marcysiaa83 - w takim razie życzę Ci bezproblemowego porodu i czekamy na relacje i jeśli będziesz chciała, zdjęcie córeczki :)

Madziulka RZ gratuluję synusia moc uścisków przesyłam dla was:-)
Madziulaka 87 gratuluję 5 cm szczęścia trzymam kciuki za kolejne spotkania z kruszynką
Marcysia 83 to już tuż tuż :-) trzymam kciuki
Tym dziewczyną co nie zaciążyły życzę powodzenia żeby grudzień okazał się szczęśliwy

Dzisiaj trzymamy mocne kciuki za transfer udany DW87 i bezproblemowe cc marcysi83 :tak:

LISTOPAD

GRUDZIEŃ

01 - DW87 - crio !!
01 - marcysiaa83 - rozpakowuje się (cc) !!

03 - niebajka - kontrola u ginekologa
04 - Madziula_87 - badania genetyczne + test Pappa
04 - OlaSzy - rozpakowuje się (cc) !!
08 - 24magda09 - wizyta przed crio
11 - KasiaMakaronik - wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
11 - DW87 - I wysoka beta!!

STYCZEŃ

anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
No więc ja już w domu z kropkiem 3AA :-) niestety embriolodzy musieli odmrozic drugi i nasz ostatni zarodek, bo ten oznaczony klasa 4AA przestał się rozwijać :-( Wiec to jest nasze ostatnie crio i w ogóle ostatnie podejście. Teraz wszystko jest w rękach Boga! Dr twierdzi, że zarodek ładnie się rozwijał po rozmrozeniu, na zdjęciu też ładnie wygląda ;-) no nic, pozostaje czekać i się modlić.

Do góry