reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny, jutro mocne kciukasy za Madziula_87 :)

Czekamy jutro na wyczerpujące informacje z wizyty Madziula_87 !!!!

PAŹDZIERNIK

29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

LISTOPAD

09 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku 
DW87 - crio !!!!
Hess - powrót do walki!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Madziulko, Hess dziękuję ;-)
KasiuMakaronik, super wieści :-) ale ładnie Dzidziuś rośnie :happy: ...dziękuję za kciuki!

Wizytę mam dopiero o 17, także najpierw praca, potem szybciutko domek i z powrotem na miasto na wizytkę :eek: ...boję się i tak :sorry: ...żeby chociaż zobaczyć malutki zarysik zarodeczka :sorry:

KasiaMakaronik, będzie piękny chłopczyk:)

Madziulka, jutro będziesz się cieszyć cudnym widokiem na usg, innej opcji nie ma!

Hess, u mnie @ trwa w najlepsze, w piątek idę do lekarza, by stwierdził, ze wszytsko dobrze się oczyściło :( nie odnotowuj tego w kalendarzu. jeśli gin da zielone światło, to w kolejnym cyklu bedziemy mogli wrócic po kolejną blastkę...

synek.jpg
Cześć dziewczyny oto obiecana fotka synka dla cioć z forum :-)

Załączniki

• synek.jpg
    synek.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Witajcie kochane ponownie. Mam do was pytanko bo jak zwykle nie dowiedziałam się ostatnio na wizycie. Zrobiłam potrzebne badania do kolejnego podejścia i dostałam już okres,nie wiem czy na kolejną wizytę muszę iść w jakimś konkretnym dniu cyklu czy jest to obojętne? Leki dopiero będę brać od kolejnej miesiączki czy może już wcześniej. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc ;)

Do góry