reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny, jutro mocne kciukasy za Madziula_87 :)

Czekamy jutro na wyczerpujące informacje z wizyty Madziula_87 !!!!

PAŹDZIERNIK

29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

LISTOPAD

09 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku 
DW87 - crio !!!!
Hess - powrót do walki!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Madziulko, Hess dziękuję ;-)
KasiuMakaronik, super wieści :-) ale ładnie Dzidziuś rośnie :happy: ...dziękuję za kciuki!

Wizytę mam dopiero o 17, także najpierw praca, potem szybciutko domek i z powrotem na miasto na wizytkę :eek: ...boję się i tak :sorry: ...żeby chociaż zobaczyć malutki zarysik zarodeczka :sorry:

KasiaMakaronik, będzie piękny chłopczyk:)

Madziulka, jutro będziesz się cieszyć cudnym widokiem na usg, innej opcji nie ma!

Hess, u mnie @ trwa w najlepsze, w piątek idę do lekarza, by stwierdził, ze wszytsko dobrze się oczyściło :( nie odnotowuj tego w kalendarzu. jeśli gin da zielone światło, to w kolejnym cyklu bedziemy mogli wrócic po kolejną blastkę...

synek.jpg
Cześć dziewczyny oto obiecana fotka synka dla cioć z forum :-)

Załączniki

• synek.jpg
    synek.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Witajcie kochane ponownie. Mam do was pytanko bo jak zwykle nie dowiedziałam się ostatnio na wizycie. Zrobiłam potrzebne badania do kolejnego podejścia i dostałam już okres,nie wiem czy na kolejną wizytę muszę iść w jakimś konkretnym dniu cyklu czy jest to obojętne? Leki dopiero będę brać od kolejnej miesiączki czy może już wcześniej. Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc ;)

Do góry