reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
O Boziu...Anika, tak mi przykro :'( Nie tak miało być! Nie bylo serduszka, czy ciąża się nie utrzymała? Tule Cię mocno! Wiem co czujesz, również przechodzilam przez to :-( Wyplacz się i wracaj do nas, do walki bo masz jeszcze piękne blastki!

Dziewczyny, odpoczywamy do środy :tak:

PAŹDZIERNIK

28 - KasiaMakarnik - połówkowe
29 - Madziula_87 - wizyta serduszkowa

DW - crio!!

LISTOPAD

09 - Madziulka Rz - ostatnie spotkanie w brzuszku :)
Hess - powrót do walki!

Dziewczyny, czy kogoś dopisać do kalendarza ??

Ostatnia edycja:
Hess, jestem. Stan kiepski. Serce złamane. Dzisiaj dostałam @, więc tym gorzej. W piątek Kropka już nie było na usg, a prawie zerowa beta odebrała wszelkie nadzieję. Jutro umowie się na wizytę kontrolną, ustalimy coś z lekarzem.

Anika, takie to wszystko niesprawiedliwe:-( na pewne rzeczy nie mamy niestety wpływu, natura robi swoje :-( Los jest dla nas okrutny :-(
Ja miałam mieć wizytę we wtorek, a tu wczoraj tel od dr że musimy ten cykl przeczekać aż dostaną zgodę na dalsze procedury? A to będzie na początku listopada? Więc gdzieś na koniec listopada będzie wizyta i ustalenie terminu transferu. Czyli crio może wypaść na początku grudnia? Ehhh, znowu wszystko się wydłuża :-(

reklama
DW87 - to tak jak mnie powiedzieli w Novum. Że od listopada wchodzi nowa ustawa, wg której wszystkie kliniki w Polsce będą musiały zdobyć jakąś licencję, co może potrwać ze 2 tygodnie + jakieś opóźnienia, więc nowe procedury można zaczynać dopiero pod koniec listopada. A do tego czasu jesteśmy wstrzymani.
Więc tak, Twoje crio może wypaść na początku grudnia. Zależy kiedy dokładnie będzie można ruszać z nowymi procedurami.
Ale to i tak już blisko :).

Do góry