reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika dziękuję za informacje. Jak dostane @ to od razu zadzwonię i dowiem się, czy ewentualny transfer się odbędzie czy nie? Tak jest w każdej klinice gamety? U mnie bardzo podobnie do ciebie wyglądałoby wszystko :-) od 2dc estrofem, w 12-13dc wizyta i dr powie co dalej?

reklama
Enni, dziekuję :* a jak Wy się czujecie? rośniecie w siłę? :)

DW, ta przerwa dotyczy wszytskich klinik biorących udział w rządówce. jeśli dostaniesz @ na poczatku października, to się wyrobisz, więc spokojna głowa :)

Jutro pełna mobilizacja i kciuki za Madziulkę i jej transfer :))

PAŹDZIERNIK

2 - MAdziulka_87 - transfer!
7 - Anika - beta!!
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
19 - KasiaMakaronik - spotkanie z Maluchem
28 - KasiaMakarnik - połówkowe

DW - crio!

Anika11 - świetne Ci idzie prowadzenie kalendarza, może będziesz to robić dalej, to przyniesie Ci szczęście i Kropek zostanie z Tobą!!

Dziewczyny, podczytuje Was co kilka dni. Trzymam za wszystkie kciuki!!!!

Ja juz niedługo wracam, 8.10 będę w domciu.

A oto kilka foto ;)

Załączniki

• 1443732882407.jpg
    1443732882407.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 1443732905113.jpg
    1443732905113.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 1443732936047.jpg
    1443732936047.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 1443732961850.jpg
    1443732961850.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 1443733009844.jpg
    1443733009844.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 53
Anika tak rosmiemy :) ja jak narazie 5kg w przód, ale brzusio już pokaźny :)teraz odczuwam juz ciążę, nie mogę nawet z boku na bok się przewrócić, mię mówiąc o wstanie z wyra hehe, maluszki kopsaja jak szalone :) ja leżę i odliczam każda godzine, dzien, tydzien, miediac... Na szczęście już bliżej konca niż dalej a każdy dzień maluszków w brzuszku daje im większe szanse.

Hess piekne foty :) wypoczywaj i zbieraj siły :)

enni - a pamiętasz jak się martwiłaś przed połową ciąży?;-) już z górki! Mnie to lekko przeraża :-D do porodu (z OM) zostały jeszcze 72 dni, z USG - 60 dni. :szok:

Enni, każdy dzień jest sukcesem:) wierzę mocno, że Maluchy mają się dobrze w Twoim brzuchu i pojawią się na świecie, gdy już będę w pełni do tego przygotowane :))

Hess, zakochałąm się w tym zdjeciu z jeziorem i domkiem:) włąśnie czytam kolejny szwedzki kryminał i tak się to jakoś zsynchronizowało:) przyjemności!

MAdziula, kicuki &&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej Kochane... właśnie odpoczywam z moim Siłaczem 4 bb w domku :rolleyes:, któremu tak śpieszno było, bo wychodził już z otoczki :-) ...wszyscy się zachwycali, że taka piękna blastka, więc teraz moja nadzieja jest jeszcze większa - musi być dobrze! ...reszta zarodeczków czeka na mrożenie - 1 pewnie odpadnie, bo ponoć słabiutki 2cc :sorry:, 2 zarodeczki były dziś rano w stadium moruli, a 2 pozostałe to blastki ;) ...we wtorek mam dzwonić ile udało się zamrozić :rofl2:
Beta 11.10 w 9 dpt ;-)

Do góry