reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kasiu na pewno u Ciebie podobnie:))) u mnie z ruchami slabo:/ dr mowil ze w pierwszej ciazy nawet kolo 20 tyg moge dopiero zaczac odczuwac.. cos mi sie tam czasem dziwnie przelewa, ale skad mam wiedzieć czy to wlasnie to?:D
A Ty? Moze Twoje malenstwo daje o sobie juz znac;)?
Jak sie w ogóle czujesz? Przybralas cos na wadze?

Niebajka tak przybrałam na wadze:zawstydzona/y:,pewnie dlatego że jadam dość regularnie ,ale też się staram nie przesadzadż ,słodkiego prawie wcale nie jadłam ,czekolady wcale po prostu mnie odżuciło .Czuję się bardzo dobrze jakbym wcale w ciąży nie była:laugh2:poza tym że zaczyna być widoczny brzuszek.Dużo spaceruję ,chodzę po lesie .żeby sobie jakoś zabić czas.Wciąż czekam na ruchy,ale pewnie będzie tak jak powiedział Twój lekarz.Do wizyty biorę jeszcze lutkę dowcipną a potem mówił że już mi odstawi .
Mam pytanie do dziewczyn czy 100 lutkę dowcipną można zastąpić 50 bo mi została i mogła bym ją wykorzystać?

KasiaMakaronik zazdroszczę spacerów :) ja niestety nadal plackiem leze i tak pewnie do porodu.
Dziewczyny mnie jest więcej o jakieś 5kg:) na początku przytyłam 3 i tak się trzymało a w ostatnich miesiącach doszło około dwóch, no Alicja mam zero ruchu,ratuje mniejsza dieta cukrzycowa. Nie macie pojęcia jakbym sobie zjadłam kawał placka, albo chociaż normalny smażony obiad, loda, czekoladę, nawet białego chleba nie mogę tknac bo mój cukier mimo insuliny zaraz szaleje... Chce jeść hehehe

Anika kiedy pierwsza betka? Pewnie lada dzień? ;-)
Madziula, jak twon kropek już w dniu transferu wychodził z otoczki to nie ma opcji żeby się nie zadomowił!
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za was!
Chciałbym dołączyć do was ale jeszcze czekam.

Odpoczywamy jeszcze moment, a za chwilę mobilizujemy kciuki przed betowaniem :))

PAŹDZIERNIK

8 - Anika - beta!
8 - Hess do nas wraca :)
9 - Madziulka_87- beta!!
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
19 - KasiaMakaronik - spotkanie z Maluchem
28 - KasiaMakarnik - połówkowe

DW - crio!

DW, kibicuję! i czekam na Twój start! :)

reklama
Do góry