reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej, chyba jeszcze nie odpuszcza, w nocy nie bóle raz złapały. No ale nie pogarsza się. Więc może juz będzie tylko lepiej.
Tak, jutro mają dzwonić, hurra. Ale Pani embriolog powiedziała, że może być tel w czwartek bo np uznają, że trzymają zarodki do 6 doby. No ale zobaczymy :)

A Ty we czwartek :) To też już tuż tuż :)

reklama
Hess, to obie czekamy na tel, jak na zbawienie;) oby dobre wiesci byly!!! U Ciebie na pewno bedzie gromadka;)
Też mam nadzieję, gorzej już u Ciebie z hiperka nie będzie. Byle do przodu!
Ja od dziś luteina. Poza tym koniec remontu, więc małe porządki.

Dobrze, że masz już koniec remontu. Nie lubię tego, a też parę razy miałam....bardziej wykańczanie niż remont.....to najgorsze jest jak się mieszka już, a nie dopiero ma się wprowadzić.
Obie będziemy miały pozytywne telefony!!! Nie ma innej opcji! :tak:

Hej dziewczyny,

Dzwonili do mnie z labo. Z 15 komórek, które się zapłodniły nie mam ani jednego zarodka. Wszystkie od początku źle się rozwijały. Jestem załamana i zalewam się łzami. To takie niesprawiedliwe!!!!

Jutro trzymamy kciuki za KasiaMakaronik i żeby testy jej dobrze wyszły :)

Kalendarz

27 - KasiaMakaronik - test PAPPA

31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

niebajka - musimy się zastanowić. Mamy zamrożone komórki jajowe z drugiej procedury, jest to opcja. Może zmiana kliniki, albo przynajmniej konsultacja z innymi lekarzami. Może głębsze badanie nasienia męża. Ja się powinnam odchudzić, opanować to. Zobaczymy :)

Hess tule Cie mocno!! Musicie dalej probowac, wiem ze sie nie poddasz! Jestes silna kobieta i zycze Ci jak najlepiej z calego serc! To co sie stalo to takze cios dka każdej z nas, tak bardzo Ci kibicujemy! I będziemy dalej!
Ja bym postawiła na Bialystok... konsultacja u nich i ustalenie planu dzialania...
Cokolwiek zadecydyjesz trzymam kciuki!

reklama
Hess, cały czas o Tobie myślę... wierzę, że nadejdzie dla Ciebie czas, choć ten moment ciągle się wydłuża. czytam, ze powstaja plany B, dziewczyny już cos podpowiedziały, sama tez sporo wiesz. mysle, ze dobrze bedzie jak zadbasz o siebie i M, o Wasze relacje i trochę odpoczniecie, nabierzecie dystansu i ruszycie do walki po raz kolejny. kolejny ale ostatni i to z sukcesem!!

Do góry