reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny! Wczoraj z całą rodziną (mąż + psy) wróciliśmy z jeziora w kuj-pom. Zakochani po uszy w tym miejscu i też chcemy kupić działkę i postawić mały domek. Magia! Zero zasięgu, zero internetów. Mili ludzie na około, jezioro czyste, pogoda wymarzona. MAGIA! Odpoczęłam jak nigdy:-)

Hess - przez cały weekend myślałam o Tobie i Twoich jajeczkach - bardzo dobry wynik! Trzymam nadal kciuki, żeby było duuuużo zarodeczków, wszystkie najlepszej klasy!
anika - powodzenia :)

reklama
OlaSzy - ja tez uwielbiam kuj-pom. Bory Tucholskie są boskie. A nad jakim jeziorem byliście?
Tez mi się marzy domek i działka nad jeziorem, ale niestety mąż woli góry i tam by widział działeczke. Więc, że nie ma między nami porozumienia w tej kwestii to pewnie nigdy takiej działki mieć nie będziemy.

Super, że odpoczeliscie, my mieliśmy plany aby jechać na weekend na Mazury do znajomych, bo ale wypadla punkcja.

Czuję się ok, właśnie do domu wracamy... mam nadzieję, że komórki się zaplodnia. Nasienie M lepsze, więc nie pozostaje nic innego, jak wierzyć, ze ICSI da radę!

Odpoczywamy aż do czwartku :)

Kalendarz

27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

Hess - criotransfer

reklama
Do góry