reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
U mnie 12 pęcherzyków dużych i drobnica, estradiol powyżej 2500 i punkcja w poniedziałek. Niestety, progesteron za wysoki i transfer odroczony do następnego cyklu:(
Hess, zatem ja też poczekam;) czy przy takim estradiol może mi grozić hiperka?

anika11 - to dobre wieści, bo będą dobre jakościowo. Przyjmuje się, że hiperka może być od 6000 jedn. estradiolu. Więc Tobie raczej nie grozi.
A lekarz Ci powiedział, że do transferu masz zjawić się teraz jak @ dostaniesz czy przy kolejnej @? Czy narazie tylko o punkcji mówił?

A mnie to chyba dopada hiperka juz niestety :(

Co do transferu to raczej poczekam do drugiej @, bo chcę żeby organizm odpoczął. Zresztą tak mi do tej pory lekarze kazali przychodzić, a teraz ten powiedział, żeby już się zjawić przy najbliższej @. A mnie się wydaje, że to za wcześnie.

Ostatnia edycja:
Hess, mocno Ci ten brzuch dokucza? Bidulo:( rozumiem, że lęki poszły w ruch?
A odnośnie pgr, to wg gin, mimo że to cykl sztuczny, to biologii się nie wyłączy i około 30% pacjentek ma ten hormon podwyższony. I się wpisalysmy w tę procenty ;)
Transfer mam mieć po tej @, od 2dc estrofem, a konkretny poznam w poniedziałek.

Acha. Brzuch mi jeszcze mocno nie dokucza. Może gorzej nie będzie. Ale miałam mdłości i zawory głowy.
I chyba wole po prostu dać organizmowi nieco więcej czasu :)

Jutro trzymamy kciuki za jajcobranie anika11 

Kalendarz

24 - anika11 - punkcja

27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

Hess - criotransfer

reklama
Do góry