reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
niebajka widzisz z nami babeczkami to różnie jest, jedna ma objawy druga wcale najważniejsze, że jest ok i dzidziuś sobie rośnie i straszna wiercipięta nie usiedzi w miejscu chyba po mamusi:-p
Hess ,ale jajek zniosłaś duża rodzinka się zapowiada:laugh2::tak: mam nadzieję że dołączysz niedługo do grona ciężarnych. Trzymam mocno kciuki ,żeby komóreczki się ładnie zapłodniły:tak:

Dziewczyny, dzwonili do mnie, ale powiedzieli, że dziś to jeszcze nie potwierdza ile jest komórek i co się zapłodniło, to dopiero jutro. Więc jutro zadzwonią. A to całe zamieszanie przez jutro w recepcji, bo ona powiedziała, że dziś a nie jutro mają dzwonić. Więc dopiero jutro będę coś wiedziała.

Hess, na pewno będą dla Ciebie mieli dobre wiesci! Ja Ci to mowie;) jak się czujesz? Dostał aż coś na wypadek hiperki? Dziś tez Ci badali estradiol?

kwiatuszekq20 - ja mieszkam niedaleko Novum, ale niestety nie mam możliwości zaproponowania Ci noclegu u siebie :(
W okolicy Novum (4 przystanki autobusowe) jest American House - Willa Puławska, ale to niestety tanie jest. Link: Willa Puławska – ceny | Hotele Warszawa – Hotel Warszawa Ursynów American House

Jest też na Ursynowie Hotel Szkoleniowy Ursynów - też dość blisko kliniki - link: Hotel szkoleniowy Ursynów

Jest również Hotel Puławska Residence 1 przystanek autobusowy od kliniki, ale nie wiem jakie ceny. Link: Kontakt | Hotel Puławska Residence***

Ew. polecam sprawdzenie hoteli na stronie booking.com - może tam coś taniej się znajdzie.

Rozejrzę się też po okolicy, czy może ktoś wynajmuje pokój albo coś, żeby taniej było.

anika11 - dostałam Dostinex, bez problemu. Więc nawet jak mnie hiperka dopadnie, to będzie łagodniejsza. Nie badali mi już estriadolu. Boli mnie brzuch okropnie, już musiałam Panadol brać 2 tabletki. Ale generalnie jest ok.

A jak Twoje odczucia?

Jutro trzymamy kciuki za podglądanie kurnika anika11 :)

Kalendarz

22 - anika11 - kontrola w trakcie stymulacji

24 - anika11 - punkcja
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

WRZESIEŃ

PAŹDZIERNIK

Hess - criotransfer

Hess, mam nadzieję, ze jednak hiperka Cię ominie! a ten dostinex jest w jakiej postaci?

ja się czuję średnio, senna jestem i mam wrazenie, ze mam lekko wzdety brzuch, który od czasu do czasu sie odzywa. no i stres przed jutrem. ja nie miałam do tej pory progesteronu badanego i troche sie obawiam wyniku.,, a czy Ty wiesz dlaczego on wzrasta, skoro cykl jest wspomagany? czy to jest zwiazane z tym, ze pecherzyki niektóre pekają samoistnie?

anika11 - Dostinex jest w tabletkach. Nie wiem dlaczego prg rośnie. Wiem, że np kiedy miałam zacząć druga stymulację, to okazało się, że mam torbiel i przez nią wysoki prg. I musiałam odczekać 1 cykl. A może nam aż tak wysoki, bo wcześniej nie brałam antyków, ani nic.

reklama
Do góry