reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam i ja.
Genna to trzymam kciuki za maluszki:-)
Ja od wczoraj zaczęłam wyciszanie, teraz będę szła długim protokołem. Od wczoraj tabletki anty, 25.09 zastrzyk diphereline i 18.10. wizyta.

reklama
Spieszę donieść, że widziałam pęcherzyk. Jest jeden. Ale ja i tak jestem przeszczęśliwa
Dr nie mógł Go namierzyć, bo jajniki mam powiększone po hiperce.
Ale udało się dojrzeć na monitorze moje małe wielkie dziecko, które ma już 4,9 mm.
Lawendowy to gigantyczne malenstwo, ważne zeby było zdrowe, a kochane na pewno bedzie, wyczekane:)

Genna, ufff, dobrze, że edytowałaś, bo już się przeraziłam tym zapaleniem dróg mózgowych :-D
Dbaj teraz o siebie mamusiu. Od dzisiaj jesteś w ciąży :tak:
yyy no dopiero zauważyłam ze samo mi sie zmieniło i głupoty wypisuje:)

Genna no to masz fajny bonusik mam nadzieję, że mój lekarz też się da namówić na dwa zarodki, mam pytanie o co chodzi z tym pełnym pęcherzem? no i dlaczego każą ci brać metypred przecież to jest steryd na którego ja jestem uczulina, w czym on ma pomóc?

reklama
genna dzięki za odp. a czy ktoś zna odpowiedz dlaczego mamy mieć pełny pęcherz do transferu, dla mnie to kara siedzieć z pełnym pęcherzem

Do góry