reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Wiem ze losos nie jest na liscie top zdrowego jedzenia, ale jem go baaardzo rzadko;) dzis jest ten dzien kiedy sobie odpuszcze:)
Szynka/schab ze sliwka pyszna! Ale moj N. nie tknie:( nie wie co dobre:p

Nabajko, wzywam Ciebie i N do pogodzenia się najlepiej nad tym pysznym obiadem! :) u mnie dzis biednie z jedzeniem - omlet na szybko, więc się nie pochwalę za bardzo;)

Dziewczyny widzę że szykują się pyszne obiadki :-D ja jedynie mogę liczyć na kulinarne podboje mojej mamy,bo sama nie mam kiedy gotować (dopiero wracam do domku)

Niebajka uwielbiam łososia ale smaka narobilas :-D

Osa specjalnie dla Ciebie! Wersja przed upieczeniem;)

Załączniki

• 1430240901992.jpg
    1430240901992.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 50
dziewczyny z Gamety w Rzgowie, mam do Was pytanie! ;)

czy na wizycie rejestracyjnej do programu musiałtscie miec zaświadczenie z tego linka?

http://www.invitrodofinansowanie.ga...nia/Wniosek_wydanie_dok_med_program_MZ(1).pdf

czy wystarczyła zebrana dokumentacja?

Witam,
ja leczę się w Gamecie (chwilowo mam przestój, ale planuje niebawem tam wrócić) i nie kojarzę żebym taki dokument podpisywała podczas kwalifikacji:sorry: chyba, że coś się zmieniło:baffled:

Dziewczyny jestem, cały czas WSZYSTKIM kibicuje, oczywiście staram się podczytywać, ale sama mam niewiele do napisania bo nic się nie dzieje:baffled: jak wrócędo gry to z pewnością będę bardziej aktywna:-) buziaki i trzymam kciuki za Wszystkie Obecne i Przyszłe Mamuśki:-)

Jutro odpoczywamy :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

30 - enni - II pozytywna beta! i wizyta w klinice
30 - OlaSzy - usg serduszkowe

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
14 - niebajka - wizyta przed crio
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Hess po wizycie byłam juz o 14 ,00 i mam zrobic szereg badań moj M tez, ale podstawę ,od 4 maja gonapeptyl mam brać ..jakos tak mnie zdziwiło ,ze przesunięta mam wogóle miesiączkę i bede miała cykl krótszy o 10 dni ,ale lekarz wie co ma robic i tego sie trzymam ;) jak dobrze wszystko pójdzie to 28,29 maj punkcja [emoji6] kolejna wizyta 15 maja z wynikami estradiolu i progesteronu ..i start ze stymulacja :)

Ostatnia edycja:
Do góry