reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
OlaSzy - tylko ja nie wiem czy to bliźniaki, możliwe też, że po prostu masz dobrego kropka i dużo produkuje bety :) Tak czy siak trzymam kciuki, by wszystko szło w dobrym kierunku :)

Dziękuję Hess. W takim razie może ja złapię trochę mojego szczęścia i przetrzymam go do maja - dla Ciebie!;-)
Chciałabym, abyś razem ze mną przeżywała te miłe chwile i cały czas trzymam za Ciebie kciuki!

Dzień doberek kobietki;)

OlaSzy zaszalałaś z ta betą heheh, wielkie gratulacje :tak:;-):tak:
Hess widzę że dzisiaj luz bluz u nas pierwsza w kolejności Niebajka :)
Niebajka już tylko 2 dni :szok: trzymam kciuki

Dziewczyny zamiast luteiny dopochwowej (na którą mam uczulenie) dostałam progesteron w zastrzykach o nazwie Prolutex, nie jet tani bo za 14 ampułek zapłaciłam 330 zł:szok: Najgorsze jest to że musiałam sama igły i strzykawki do tego dokupić i oczywiście jedną fiolkę wczoraj zmarnowałam. Druga rzecz, jest to zastrzyk trochę bolesny nie jak się wstrzykuje ale póxniej wyskoczyła mi boląca gula po nim, nawet w ulotce pisze że częso pojawia się opuchlizna i ból w miejscu wstrzyknięcia. Ale co tam, wole sobie walnąć jeden raz dziennie zastrzyk niż niż znowu przechodzić to co miałam po lutinie;)

reklama
Enni czyli przeprawa zastrzykowa u Ciebie dalej trwa. Faktycznie nic przyjemnego jesli są bolesne i robia Ci sie gule:/ koszty tez niemale, ale faktycznie, jesli po lutce mialas przeboje, to lepiej teraz przecierpiec zastrzyki.
A jak samopoczucie?

Do góry