reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, bylam wczoraj.. ale od wczoraj wszystko sie mocno rozkrecilo.. leje mi sie z nosa, gardlo jak zyletka pociete, poty, a lekarz stwierdzil ze tantum verde i duzo plynow..
Apap moge wziac? Myslicie ze jest bezpieczny?
Napisalam do dr z kliniki znowu maila co robic z ta temp ale pewnie odpisze wieczorem, albo jutro..

reklama
Niebajka współczuję złego samopoczucia. Apap można w ciąży wiec zaszkodzi. Zdrówka życzę! :tak:

Edit: więc NIE zaszkodzi
Tak miało być. Nie wiem jak jak ja pisałam ;)

Ostatnia edycja:
Niebajka apap można. Jest cos takiego jak prenatal grip care czy coś w tym stylu - dziewczyny w ciąży brały i polecaly. Ważne że jest chociaż jeden mrozaczek :-) dwójka dzieci chyba Ci wystarczy? ;-)

Smerfeta dziękuję za kciuki :)
Jestem juz po punkcji było 10 kumulusow z czego 5 prawidłowych :) nie macie pojęcia jaka jestem szczęśliwa :) mam nadzieje ze chociaż jeden pięknie się zaplodni

enni - super wynik, będą świetnej jakości i z pewnością zapłodnią i ładnie się rozwiną wszystkie !! Trzymam teraz kciuki za seksik na szkiełku :)

Niebajko, apap bierz smiało! jak teraz sytuacja? z tą ilościa płynów nie ma przesady -organizm musi byc nawodniony, zeby łatwiej toksyny uswuwać, poza tym nawilżone gardło mniej boli i szybciej się regeneruje :)
nie ruszaj się z łózka i odpoczywaj!
a widzisz, lekarz uspokoił z progesteronem, sytuacja pod kontrolą:) a co do mrozaczków - dwoje dzieci to chyba był Wasz plan, nie? :) masz jednego Kropka pod serduchem, a drugiego na zimowisku, ktory powiekszy Waszą rodzinę w późniejszym czasie! to dobre wieści!

sciskam Cię mocno i szybko i do potem! :)

Enni, gratuluję pięknych komorek! teraz niech tam się na szkiełku dzieje!:)

Marcysiu, super:) tak pozytywnie, ale zazdroszcze tych pieknych widokow:)

Enni gratulacje! Tyle strachu i jak ladnie:)) teraz kciuki za sexik!

Dziekuje Wam za pomoc. Wzielam pol apapu extra,bo tylko taki mialam w domu.
N. przywiozl mi *spam*, cos takiego, jak prenatal gripcare i bede zazywac:) dzieki Smerfeta:)

Temperature mam dalej pod 38:( leze w lozku, podsypiam, pije.. nie do konca tez wierze tym elektronicznym termometrom. Dziwnie roznie pokazuja. 38,2, 37,5.. :/

Oby kropek w brzuszku dotrwal do teraz:( Wiem, ze to pierwsze podejscie i nie powinnam liczyc na niewiadomo co, ale sie boje czy podany zarodek w ogole zatrybil..
albo, tego ze wyjda jakies kolejne dziwne problemy..

Skoro lekarz napisal ze progesteron ok, to ok.. troche kamien z serca mi spadl, choc dalej uwazam ze troche niski. Podobno w invimedzie zapisują "standardowe" dawki lutki i duphastonu wszystkim pacjentkom. 300lutki i 30 dupka. Odkryłam dzisiaj ze dr mi za malo opakowan luteiny wypisal i nawet wg jego dawki biorac nie wystarczyloby mi jej do wyznaczonego dnia testowania.:/

Jezeli transfer byl 6.04 to dzisiaj licze, ze jest 8dpt?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry