reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Hej dziewczyny, jestem po wizycie u diabetologa. Dostałam leki do brania, na podstawie wyników glukozy, insuliny Metformine, wit. D3, wapno. Podobno po 6 miesiącach takiego leczenia mogłabym zajść naturalnie w ciążę. Mam to brać, chyba, że w maju zajdę w ciążę, to muszę odstawić.
Generalnie pomaga to na moje policystyczne jajniki i utratę wagi. I to reguluje okres, owulację itd.
Oczywiście musze przejść na dietę cukrzycową z niskim indeksem glikemiczny (do 50), koniecznie, bo inaczej dupa. I dołączyć ruch np rower, spacery. To akurat robie :).

Hess po metforminie i diecie cukrzycowej bedziesz mega lachonem:D do tego ruch,ulala!
ciesze sie, ze taki ladny plan leczenia i suplementacji:)

Cukier ma tez zly wplyw na komorki jajowe;)
A i pamietaj, ze gdybys miala miec jakieś przygody ze znieczuleniem, to musisz odpowiednio wczesniej ten lek porzucic;)

Jutro trzymamy ogromne kciuki za pozytywną betę niebajki :tak:

Kalendarz

KWIECIEŃ

16 - niebajka - I pozytywna beta !!

18 - niebajka - II pozytywna beta !!
20 - niebajka - III pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - OlaSzy - usg Kropeczka

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
OlaSzy - bardzo Ci dziękuję, za trzymanie dla mnie szczęścia. Ze wszystkich możliwości chętnie skorzystam, a tym czasem cieszę się Twoim szczęściem :tak:

OlaSzy, przepiękna beta!!!

enni, oby te obrzeki były jak najmniej dotkliwe!

Hess, widzę, że niezła rewolucja u Ciebie! kciuki za dobre wyniki ;)

Niebajko, co tak dzisiaj cicho siedzisz?

dziewczyny, niestety nie podchodze do iui w tym cyklu... zmarła ukochana babcia mojego M i termin pogrzebu zbiega się z terminem iui, a ze musimy jechac w jedną stronę ponad 600km, to nie damy rady logistycznie. tak miało być.

Anika wyrazy współczucia. Coś Ci powiem/napiszę: moja babcia zmarła w styczniu tego roku. I moja mama mówi że zrobiła na ziemi miejsce na nowe życie. W mojej rodzinie w tym roku w ciąży jestem ja, moja siostra i dwie moje siostry cioteczne. Taki urodzaj nagle się zrobił ;) Może teraz będzie miejsce na Wasze Szczęście.

reklama
Do góry