Jeśli chodzi o ubezpieczenie to niestety zależy od indywidualnych warunków ...mój ubezpieczyciel uznawał "dziecko " od 22 tygodnia ciąży .No niestety trzeba zarejestrować dziecko, wybrać imię (w związku z tym konieczne jest ustalenie płci). Na akcie urodzenia jest adnotacja o urodzeniu martwym. Pamiętaj że przysługuje ci skrócony urlop macierzyński oraz jeśli posiadasz to odszkodowanie z ubezpieczenia(polisy na życie- wg twojej stawki).
reklama
Dziękuję kochanaTrzymam kciuki daj sobie czas, może jeszcze spróbujcie zbieraj siły. Po takich przeżyciach to należy się porządny odpoczynek, może jakieś wakacje zregeneruj się
Tak - za 2 tyg planujemy wyjechać w góry na dłuższy weekend. Syn dostanie niebawem wymarzonego psa czuje ,że będzie jazda bez trzymanki ze szczeniakiem w domu jak u Ciebie ? Jak się czujesz?
Agunia1401
Moderator
U nas też pies ma wjechać w marcu... teraz mamy strate kotka i ciężko przeżywa.Dziękuję kochana
Tak - za 2 tyg planujemy wyjechać w góry na dłuższy weekend. Syn dostanie niebawem wymarzonego psa czuje ,że będzie jazda bez trzymanki ze szczeniakiem w domu jak u Ciebie ? Jak się czujesz?
Ja tak średnio, boję się zaufać że jestem w ciąży, jak np wylatuje cyclogest to ja się boję że krew zobaczę.
Tak się czułam całą pierwszą ciążę ... To niepłodność i długie starania o dziecko powodują u nas takie myśli . Ja wierzę, że u Ciebie będzie dobrze. Trzymam mocno kciukiU nas też pies ma wjechać w marcu... teraz mamy strate kotka i ciężko przeżywa.
Ja tak średnio, boję się zaufać że jestem w ciąży, jak np wylatuje cyclogest to ja się boję że krew zobaczę.