reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ja mialam w 27dpt a mialam miec 30 dpt ale trafilam do szpitala. Ja luteiny bralam 600mg oraz 200 lutli doustnej

P.s kochana dzieki za mile slowa! ;-)

reklama
hej dziewczyny stres miałam bardzo ogromny od punkcji bardzo się bałam żeby mi się sytuacja nie powtórzyła jak ostatnio każdy telefon to się modliłam żeby tylko nie było z laboratorium
Dziś transfery przeprowadzał dr Z Kasik Tobie przyniósł szczęście :-) mam nadzieję że mi też przyniesie. Spóźnił się godzinkę ale warto było tyle czekać:-)miałam podany zarodek 4AA i ma nawet rodzeństwo 3BB 2BB 3AB które zostało zamrożone . Na obserwacji jeszcze jest 2CC i P8A być może dołączą do tych mrożaczków
bardzo dziękuję wam wszystkim za kciuki:tak::-) jestem na zwolnieniu żeby nie stresować kropka mam ciężką prace
enni powodzenia jutro mocne kciuki za owocne jajco branie:tak:
Marccysia mocne kciuki żeby ładnie było widać serduszko

Jutro trzymamy kciuki za enni i marcysie :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

14 - enni - punkcja
14 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa

17 - niebajka - I pozytywna beta !!
20 - niebajka - II pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
22 - niebajka - III pozytywna beta !!

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
Hess - criotransfer

KasiaMakaronik Z ma dobra reke, teraz MUSI sie udac :) Super zarodek masz pod serduszkiem, beta powinna szybko wyjsc. Gratuluje mrozaczkow, zapowiada sie spora rodzinka. Zycze Ci kochana, zeby dni do wysokiej bety minely jak najszybciej i zebys szybciutko zajela moje miejsce na ciezarowkach :)

Niebajka mozesz spokojnie sama zwiejszyc lutke do 600 dziennie.

Marcysia moim zdaniem uslyszysz juz serduszko :)

KasiaMakaronik super wiadomosci:))
Podlaczam sie pod zyczenia Kasik:) i oby faktycznie miejsce na ciezarowkach po Kasik bylo dla Ciebie!

Dziekuje dziewczyny za pomoc! Podniose sobie dawke:)
A jutro rano bede wypatrywac maila od dra.

Dziewczyny dr odpisal. Mowi ze prog jest ok.. leki zostaja jak byly. Tylko jeden zarodek dotrwal do mrozenia; (
Mam 38 temperaturę.
Zalamka; (

reklama
Do góry