reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę i nawet nie czytałam Was....wczoraj wylądowałam w szpitalu bo cały dzień nie mogłam zbić ciśnienia :zawstydzona/y:dopiero tam dostałam 2 zastrzyki i 2 tabletki no i wreszcie spadło. Dostałam cos na uspokojenie i po tym spałam ponad 12h :szok: na razie dzisiaj jest oki ale strasznie się boję że znowu wzrośnie...:(

reklama
enni - kurcze, to nie przelewki. Postaraj się uspokoić, bo nerwy tez podnoszą ciśnienie. Pij dużo, to będziesz częściej sikać, to podobno też obniża ciśnienie. :)
Nadal jesteś w szpitalu?

Hess jestem w domku, wczoraj już wróciłam. We wtorek mam wizyte i gina więc się zapytam co i jak, bo pewnie przy takim ciśnieniu punkcji mi nie zrobią :(( Z tym piciem to masz racje :) tez tak słyszałam i zmuszam się do picia ;-)
Niebajka piękny wynik ;-)

Hess no musi :):) któraś z dziewczyn pisała o leku który brała w ciąży na ciśnienie o ile się nie mylę dopegyt?? ja też go brałam będąc w ciąży, niby jest bezpieczny, może mi go zapisze? bo moja lekarka powiedziała że dopiero leki po badaniach mi da, a;e zanim je zrobie to minie miesiąc:szok: kazała mi przyjść za 3 tyg. jak będę miała książeczkę z wynikami pomiarów ciśnienia, a teraz konic o chorobach ciśnieniach...

Kochane Dużo Radości w te Świeta, dużo Jajeczek Wam Życzę :tak:;-):-D

Hess faktycznie mam 50g luteiny. W takim razie nie zapuszczam pazurkow, zeby sobie krzywdy nie narobić;)

Ilka czyli nie dość ze dupek to i estrofem jest na spanie:/ yhh. Spiace swieta się zapowiadaja;)
Encorton to steryd. Ma zapobiec odrzutowi kropka;)

Enni jak bylam na punkcji to jedna Pani miala wade serca. Miala ze soba papierki co i jak;) narkoza obniza cisnienie... wiec moze nie będzie tak zle? A poza tym.. chyba nie moga zostawic Cie z tymi pecholami, bo torbiele sie moga porobic:| dobrze rozumuje? tak, tak dużo duzo pij! :) i jakies moczopędne pietruszki jedz itd;)

Dziewczyny spokojnych, zdrowych i pogodnych Świąt :**

Hej kobietki wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń dużo uśmiechu na co dzień :-):tak:
Magda Zosia to słodziak gratuluję:-D mamy tą nadzieje że też się doczekamy naszych pociech:tak:
Niebajka mają z czego wybierać trzymam kciuki już za poniedziałek to już niedługo:tak:
enni twoje ciśnienie oszalało mam nadzieję że już ci się ten szpital nie powtórzy bo doszedł ci dodatkowy stres. Nie martw się będzie dobrze i do punkcji dojdzie. musi:tak:

reklama
Do góry