reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Olusia Gratulacje! Perelki sa juz z Toba! Duzo sil i zdrowia dla Was:)

Dziewczyny ciagle psuje mi sie aplikacja:/ albo nie dodawalo moich postow a teraz mnie nie chce logowac:/

U mnie dzisiaj znalezli 6 większych pęcherzykow. Niestety tylko prawy jajnik wspolpracuje:( lewy zawsze byl jakis leniwszy...
16mm najwiekszy pechol, inne po 14, 13, 12.
Zwiekszono mi dawke puregonu ze 100 na 125. Hiperki raczej nie przewidujemy:)
W srode podgladanie, a w piatek prawdopodobnie punkcja:)po poludniu ma się jeszcze pojawic wynik estradiolu to bede Was podpytywac;)

Marcysiu kciukasy wielkie!!!! Trzymaj sie bidulko;*

OlaSzy czekamy na info zakropkowana:)

Niebajko kochana, widzę, że podgląd był:) który to dzien cyklu? Twoje pęcherzyki ida na jakość, a nie na ilość, więc ładne dzieci z tego będą jak nic :)

Olusia, gratuluję! najważniejsze, że Maluchy już z Tobą!:) dużo zdrowia dla całej trójki :)

OlaSzy, Kate, Enni, dziękuję Wam dziewczyny za info w sprawie Rzgowa:) Enni, a który lekarz Ciebie prowadzi? powiedzcie mi jeszcze, jak to jest z pierwszą wizytą? rozumiem, że płatna? jak w ogole z terminami tam - orientujecie się, jak długo trzeba czekać na wizytę?
Mocno trzymam za Was kciuki!

Enni, bardzo chciałabym, aby ta próba byla Twoją ostatnią! wiem, że masz za sobą długą drogę i wiele przeszłaś - być może właśnie to podejście okaże się skutecznym:) życie potrafi zaskakiwać, zarowno negatywnie i pozytywnie, więc teraz czas, by pozytywna byal beta w Twoim przypadku!!!

OlaSzy, Kate na jakim jestes teraz etapie?

poszperam trochę w necie i bedę się decydowac na lekarza - Wasze rekomendacje są dla mnie bardzo cenne :)

nie bylo mnie przez weekend, a tu tyle postów do ogarniecia!!! szok :) dużo dobrego dla wszystkich forumowiczek :)

Ola sz trzy mam kciuki mocno
Marcysia bądź dobrej myśli, mnie kłuje cały czas ....
Zastanawiam się czy jechać do Warszawy jeszcze czy pozostać już u siebie?
Kosztownie by wyszło ponieważ sama wizyta 210, badania hormonów i paliwo jakieś 550 zł.... Oczywiście wszystko dla kropka ;-).
Może teraz będzie serduszko ,oby było ok,
Czuję mocne skurcze takie jak na okres ,ale podobno to ok jest....

Hej, my juz wracamy w komplecie. Piekny zarodek zostal podany, widac podobienstwo do taty :D
Oczekujemy na zagniezdzenie, dlatego trzymajcie za nas kciuki :)
Anika, na termin nie bedziesz dlugo czekac, tydzien /dwa.

reklama
Roznicy nie czuje :) ogolnie na duzym luzie podeszlam do transferu. Jeszcze na fotelu sobie zartowalam z lekarzem :)

Do góry