reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
OMG ! Serio? Ja już się czuje jak ciapek po takiej ilości progesteronu jaką mam teraz... Czyli może być jeszcze gorzej😁
W szczytowym momencie mojej progesteronowej kariery:
4 w nocy - 2x200 besins doustnie
8 rano - Prolutex
10 rano - 2x200 besins doustnie + cyclogest dopochwowo
4 po południu - 2x200 besins doustnie
6 po południu - Prolutex
10 wieczorem - 2x200 besins doustnie + cyclogest dopochwowo

W szczytowym momencie mojej progesteronowej kariery:
4 w nocy - 2x200 besins doustnie
8 rano - Prolutex
10 rano - 2x200 besins doustnie + cyclogest dopochwowo
4 po południu - 2x200 besins doustnie
6 po południu - Prolutex
10 wieczorem - 2x200 besins doustnie + cyclogest dopochwowo
I jak Ty się czułaś po takich dawkach ?

Dziewczyny a powiedźcie? Bralyście L4 po transferze ? Ja chyba jutro pierwszy raz poproszę lekarza by mi wypisał. U mnie w pracy szczyt chorobowy... Nie chce czegoś złapać... Zamierzam odpoczywać po tym transferze...

reklama
Dziewczyny a powiedźcie? Bralyście L4 po transferze ? Ja chyba jutro pierwszy raz poproszę lekarza by mi wypisał. U mnie w pracy szczyt chorobowy... Nie chce czegoś złapać... Zamierzam odpoczywać po tym transferze...
Ja planowałam wziąć tym razem 😊 ale, że transfer był ostatecznie tydzień później, to akurat miałam zaplanowane 2 tyg wolnego. I odpoczywałam 😊

Do góry