reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Olusia kciuki za szczęśliwe zakończenie :-)
Madziulka gratuluję i życzę spokojnej ciąży! :-)

Dziewczyny, czy któraś się orientuje w moich wynikach?
HOMOCYSTEINA 6,26umol/l
BIAŁKO C-REAKTYWNE 3,24mg/l
WITAMINA B12 657pg/ml
Na resztę wyników muszę parę dni poczekać. Według podanych norm jest ok ale czy dla nas staraczek jest ok? Nie za malo/dużo?

reklama
Madziula będzie dobrze już by spadała albo przyrastała niemiarodajnie jakby było coś nie tak trzymam kciuki za kropka:tak:
Olusia powodzenia już niedługo zobaczysz swoje dzieciaczki:-)
Kasik jak tam u Ciebie sprawa się ma czy mały rwie się na świat:-D

Kasik36 dziękuję za odpowiedź :-) a nk do ilu jest dopuszczalne? Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, super, że już lada dzień i będzie na świecie :-)

Dziękuje Wam bardzo za wiarę , ale tyle stresu co przeszłam przez te 4 dni.....
Dziś spokój nic a nic , żadnych plamień ...uff każdy dzień spokojny do przodu jest taki cenny...
W piątek idę na wizytę do lekarza u nas by sprawdzić czy nie ma jakiegoś krwiaka, i czy widać mojego kropka .....

Właśnie przed chwilą przywiozłam przyjaciółkę do domciu z maleństwem , wychodząc z oddziału prosiłam by znaleźć się tam za 9 miesięcy ....

Ostatnia edycja:
Jutro trzymamy kciuki za wizytę KasiMakaronik :tak:

Kalendarz

MARZEC

26 - KasiaMakaronik - wizyta przed stymulacją

28/31- Olusia7982 - rozpakowuje się
30 - OlaSzy - udany transfer
30 - niebajka - podglądanie pęcherzyków
30 - marcysiaa83 - I wysoka beta!

KWIECIEŃ

01 - marcysiaa83 - II wysoka beta!

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia - trzymam za Ciebie kciuki, jak i za Olusie i jej bobaski:-)

My dopiero wróciliśmy z Łodzi - endo ma bardzo dobrą grubość - w poniedziałek się transferujemy!!!!!:-):-):-) Radość i strach w jednym. Ale będzie dobrze, wiem, że będzie dobrze!:-)

Do góry