reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, przepraszam, nic się nie będę dziś odzywać. Mam doła. Czekanie na dzień testu mnie wykańcza. I podświadomość mi podpowiada że nic z tego... No i ta swędząca cipsko! Wykończyć się można. Trzymajcie sie. Spokojnego dnia!

reklama
Madziulka plamienia sa stresujace, wiem cos o tym. U mnie bylo tak, ze 5-7 dni plamilam, z dnia na dzien mniej, dzien przerwy i powtorka. Z czasem plamienia byly krotsze a przerwy dluzsze az 9 pazdziernika plamilam tylko 1 dzien i to w kolorze cappucino i nie wrocily ale trwalo to az do 16 tc. Balam sie bardzo ale jak widac taki byl urok mojej ciazy. Za to nie mialam w ogole mdlosci, nie bylam senna itp, zero typowych objawow.

Dziewczynki oświećcie mnie czy wymaz na Mycoplazme, Chlamydie i Ureoplazme w Rządówce jest odpłatny czy darmowy? Bo mnie Panie skasowały i nie wiem czy dobrze?????????????

Tola ja teraz tuz przed samym podejsciem do stymulacji dostalam wymazy i wirusologie z krwi bezplatna. A 3 miesiace temu normalnie placilam mimo kwalifikacji, wiec nie wiem, jak to jest do konca:|

Hess gratuluje!! Nareszcie jest i czeka na Ciebie :) To musi byc ten jedyny:)))

Madziulka i jak tam u lekarza?

Marcysia trzymam kciuki za Ciebie!!

Dziewczyny wczoraj dostalam @ a pozniej bylam u dentysty 1,5 godziny i umarłam jak wrocilam do domu ze zmeczenia:)
Dzisiaj zaczynam hormony, mam nadzieję, ze pierwsza obsluga pena pojdzie bezproblemowo. Troche sie boje:)
Hess podglądanie mam umowione juz oficjalnie na 30.03:)

Tola32 - mnie badali tylko chlamydie bezpłatnie, myko i urea w ogóle nie miałam.

niebajka - trzymam kciuki za zastrzyki, w kalendarzu zmieniam. :)

Jutro trzymamy kciuki za wizytę OliSzy :)

Kalendarz

MARZEC

25 - OlaSzy - wizyta przed transferem

26 - KasiaMakaronik - wizyta przed stymulacją
28/31- Olusia7982 - rozpakowuje się
30 - niebajka - podglądanie pęcherzyków
30 - marcysiaa83 - I wysoka beta!

KWIECIEŃ

01 - marcysiaa83 - II wysoka beta!

MAJ

Hess - criotransfer

Niestety doktor nic mi nie powiedział nowego .... mam zażywać rutinoscorbin 3 x dziennie i litinusa zastąpić luteiną podjęzykową .... i planowo przyjechać na wizytę 7 kwietnia... ale obawiam się ,że nie będzie już potrzebna ..... przed chwilą mam plamienie koloru ciemno krwistego . obawiam się ,że nie ma już ze mną mojej fasolki .....
Jutro beta pokaże wszystko .... trzymajcie proszę kciuki ...

reklama
Madziulka ja ciągle mocno wierzę w twoje maleństwo! Na pewno jest i będzie! Może taki po prostu twój urok ciąży? Leż dużo i myśl pozytywnie!

Do góry