reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

cześć dziewczyny
Madziulka mam nadzieję że będzie wszystko dobrze trzymam kciuki stres nam towarzyszy ciągle mam nadzieje że to krwawienie nie oznacza najgorszego bądż dzielna
Hess super wiadomość trzymam kciuki za 1 bb mam nadzieje że zostanie z tobą :tak::-)

reklama
Madziulka pewnie, ze trzymamy! Bedzie dobrze! Moze powielasz przypadłość Kasik? Oby ta udreka poszla jak najszybciej w niepamiec! Trzymaj sie kochana i duzo wypoczywaj!

No dziewczyny a ja po KTG zostalam w szpitalu....na ktg utrzymujace sie skurcze, ale sa nieregularne, dostalam sterydy dla maluszkow i podlaczona kroplowke mam.. do tego mam pozycje wysoko ulozeniowa ze wzglednu na te moje duszosci.... podali mi tez tlen...i leze...popoludniem mam miec USG i zobaczymy co dalej....

reklama
Do góry