reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
pomógł mi dr Mercik.poprzez Klinikę z Ostravy.

zgodziłam sie na zarodeczek niezgodny z grupą krwi..
to znacznie przyspiesza czas oczekiwania.

no i doktor jakoś..chciał nam pomóc.

w przyszlym tyg jadę na usg. potem od kolejnego cyklu leki.i w połowie przyszlego cyklu transfer:)

no to czekam jeszcze na wieści od Kwiatuszka:))))

Blue są jeszcze lekarze którym też zależy i sa po prostu ludźmi, a nie tylko kasa, kasa kasa...

Ja mam też cicha nadzieję , że wkońcu trafie nie tylko na specjalistę, ale dobrego człowieka:tak:, narazie czekam na wynik AMH, póżniej świeże fsh i lh i umówie się na wizytę...może się uda jeszcze we wrześniu...

ja pierniczę..wchodzę na wątek...
i prawie zawał...Lawendowy...mozesz wiecej nie straszyć????

zanim doczytałam do konca to sie zdązyłam poryczeć...

a ja...będę miała zarodeczek w przyszłym cyklu:)
blue ale szybciutko:) i co dalej.... do rządowego to podepną? gratulacje

Lawendowy mówiłam Ci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teraz to się możesz cieszyć!!!!!!!

ja na chwilunie wiec tylko doczytałam ostatnia strone, zalatana dzisiaj jestem, praca itp. , do domq zajade ok 19 , potem odwieźć psa musimy i jutro o 5 pobudka i zniose jajka na plaży, do poniedziałku czyli do transferu zostajemy w 3 miescie wieć spróbuje was doczytać przez weekend.
kochane 3majcie kciuki, i potuptajcie nogą za moje jajkobranie, estradiol z wczoraj przy 14 dorodnych jajkach 10242 pmol/l
buziaczki moje kochane!!

Ostatnia edycja:
Genna super wiadomości i już tupię nóżkami pod biurkiem:-D w takt muzy z radia...

Jak Was czytam, to az zazdroszczę, że jesteście tak daleko:tak:, też już bym tak chciała....

Powodzenia kobietki!!!!!!!!!

reklama
LAWENDOWY-a jaki z tego morał....?nie robimy badań w innym laboratorium.GRATULUJE!!!!!!
BLUE-
tak się cieszę,że ci się udało tak szybko:-): Rofl2:To może razem będziemy sprawdzać betkę bo ja też zaczynam od następnego cyklu :-)
KWIATUSZEK-dawaj tu z pozytywnymi wieściami :-)
GIZAS-moje dwa blastusie ładnie się rozwijały od 1 do 5 doby.Ale to oznaczenie mnie załamuje bo najlepsze jest chyba 4 AA a ja mam 1B,B embriolog mi mówiła,że są ok ale one zawsze tak pewnie mówią :-(Ach zobaczymy co ma być to będzie.Wiecie co mnie jeszcze załamuje bo na tej karcie co wczoraj dostałam napisane mam,że zalecono mi luteinę oraz estrofen 3 razy dziennie bez zastrzyków a ja po punkcji dostałam zalecenie na luteinę i estrofen 2 razy dziennie i z zastrzykami SZLAK mnie trafi zaraz.

Do góry