reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Lawendowy gratuluję, więcej bez takich numerów proszę, bo na zawał zejdę:-)
Kwiatuszek świetne wieści, no to od soboty igły w ruch:tak:
Angella ja na razie wizytę mam ustaloną na poniedziałek a jak dalej to jeszcze nie wiem:no:
Blue to cudnie, że bedziesz miała zarodeczek. Same dobre wieści dziś, oby tak pozostało:tak:

Ostatnia edycja:
mi dala inny lek calkowicie ale opakowanie identyczne i tez nazwa na g
ale ja sie nie skapnelam zeby ona nie zdobyla numeru to ja byc moze tworzyłabym jakies mikstury
nasz lekarz to prof j z polanki

Agnella Darka85 to teraz z kopytka ruszyłyście, spokojnie czas wam zleci, nie obejrzycie się i będzie punkcja :)
Kwiatuszku wspaniała wiadomość z kwalifikacją.
Malwisia 3mam kciuki za wyniki M.
Kasik 36/37 ty małpiszonie znowu zakupki ;-) pamiętaj żeby nie za dużo kupować bo przez ciąże to za długo w nich nie pochodzisz:-)
Dziewczynki ,żółwica się odmeldowuje się z pisaniem, podczytam was czasem na telefonie tylko. Dziękuję za tańce i kciuki. Jak będę w stanie to coś napisze po punkcji .
papatki

reklama
Do góry