reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny koleżance po ivf wyszła beta 78 a teraz po 2 dniach 127, wzrost o 61% mysliscie ze jest ok? bo piszą że powinna o 66% wzrosnąć, no ale 61% to chyba tez dobrze co? Ona strasznie sie martwi , ja juz też

reklama
MALWISIA-kochana super,że się odważyłaś jak to mówią pierwsze koty za płoty:-) Ja już od samego początku pisałam,że wizyta kwalifikacyjna jest bezpłatna i jestem tego pewna na 100%.Wizyty przed kwalifikacyjne są płatne.A co ci odpowiedzieli w sprawie tych badań pytałaś może?Nie daj się kochana i walcz o swoje:-):-)A na dodatek okłamali cię w sprawie maila,że napisali do MZ a jednak chcą naciągnąć na kasę jak mogą

Dziewczynki pomóżcie jestem umówiona z lekarzem na 04.09 gdyż musi upłynąć 1,5 tyg od @ po nieudanym ivf a chciałam się dowiedzieć na temat scratchingu czy mogłabym zrobić.Jak myślicie umówić się wcześniej czy ten 04.09 w zupełności wystarczy?W którym dniu cyklu wykonuje się ten zabieg?

Malwisia klinika Ci nie powie jaki ma odsetek uzyskanych ciąż, czasem na stronach internetowych klinik jest jakaś statystka ale czy realna:baffled: statystycznie ivf daje 30-40 % szans na ciąże, więc któreś z 3 prób rządówki powinna się udać-ale niestety pewności nie ma się:zawstydzona/y:jest to przykre ale prawdziwe. Bardzo rzadko tez się udaję pierwsze ivf-choć są dziewczyny z wątka ivf ktorym się udało:blink:Ja iwem że większość klinik jak nie wszytskie podchodzą do pacjenta schematowo i widzą w nas tylko gruby portfel, ale zawsze można wybrac mnijesze zło. To jest moja 3 klinika ale wierz mi że żadna z nich nie jest godna polecenia, ale z najgorszej ucikłam szybko:baffled:

Malwisia, ja czytałam swego czasu o klinikach Trójmiejskich to wiem że dziewczyny nie polecały Invicty, ale o Invimedzie i Gamecie dobrze się wypowiadały, więc ja wybrałam Gametę w Gdyni, byłam zadowolona, z tymże jak pamiętasz ja tam byłam tylko raz... W Poznaniu tez jest Invimed, myślę że że ogólnie Invimed ma dobre opinie
Może zadzwoń jeszcze raz do tej kobietki i dopytaj jakie musisz podjąć kroki żeby zmienić klinikę, moze nie musisz od razu podawać do której się przenosisz

reklama
GIZAS-Kochana mam do ciebie ogromną prośbę czy mogłabyś(jeżeli masz taką wiedzę)polecić mi jakiegoś dobrego lekarza z twojej kliniki?Pytam gdyż chcę się tam wybrać na scratching a nie chcę źle trafić :tak:

Do góry